Emberölés előkészületének gyanúja miatt indult eljárás egy 60 év körüli nő ellen, aki azzal hívta fel a rendőrséget, hogy meg akarja ölni Orbán Viktor miniszterelnököt.

A BRFK életvédelmi osztályának két hónapja van arra, hogy megállapítsa, komolyan gondolta-e a nő a fenyegetést, vagy egyszerűen csak elmebeteg.

Az Átlátszó által megkérdezett rendőrök egyöntetűen túlzásnak tartották azt, ahogy a kormányfő személye miatt a rendőrség emberölés előkészületeként kezelte a történteket. Azt mondták, hogy ha valóban csak annyi hangzott el, hogy végezni akar hazánk miniszterelnökével, akkor a nyomozóknak zaklatás miatt kellene vizsgálódniuk.

Ez esetben viszont csak magánindítvány alapján lehetne az eljárást megindítani, a sértett által harminc napon belül. Vagyis akkor, ha a miniszterelnök maga meglépi ezt.

Mivel azonban Orbán Viktor valószínűleg nem ismeri az illetőt, továbbá nem is közvetlenül ő kapta az ügyeletre beérkező fenyegetést, ezért nyilatkoztatni kellett volna a kormányfőt arról, hogy kéri-e az eljárás megindítását.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Erről jut eszembe egy vicc. Csak úgy, általában, név nélkül.

"A miniszterelnök a reformok után kergeti az anyját a hálószobában.
A mama kiabál:
- Nem szégyelled magad? Mit akarsz tőlem?
- Nem én akarom Mama, hanem az egész ország!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rumcájsz
Beteg az "elkövető" , de beteg ám az is, aki komolyan veszi! :)
emerencia
@papa.49: Nagyon jól tudják Orbánék, hogy piszkosul kitoltak ezzel a korosztállyal és csúnyán megosztották őket. Nem véletlen, hogy 60 év körüli volt a betelefonáló...
emerencia
@sentinel216: Létszi ne öregasszonyozz le minket. Sokunknak 64-65 éves koráig ugyanúgy kell teljesíteni a munkahelyen mintha 20 évesek lennénk, nemegyszer veszélyes és egészségromboló körülmények között. Orbán világában sokunknak nincs joga megöregedni!
kukac50
Az a Nő biztos egy rokkantnyugdíjas akitől Orbán elvette a megélhetéshez elegendő összeget!
bakegya
@kukac50: és ,jobban tette volna,HA CSENDBEN,CSAKKK HALKAN MEGTETTE VOLNA!
papa.49
A barmok még a közmondásokat se ismerik, igaz más nép, más szokások, más versikék, de azért ide írom a fütyiszeknek ,,AMELYIK KUTYA UGAT, AZ NEM HARAP,, értve vagyunk nagyon hülye pribék banda!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.