Azonnali hatállyal felmondott Szabó Tibor, a TV2 riportere, és a Comment blog információi szerint "a büdös életbe" nem akar tévézéssel foglalkozni.

Szabó Tibor neve azért került be a köztudatba, mert hétvégén a Facebookon kért interjút egy egykori Milla-aktivistától, akit Juhász Péter vélt vagy valós piszkos ügyei miatt kérdezte volna – írja a Comment. Torsa Mátyás viszont inkább Facebookon keresztül tette nevetségessé a riportert, aki ma reggel felmondott a TV2-nél.

Szabó Tibor a blog értesülései szerint nem akart Juhász Péter karaktergyilkosságában részt venni, mert erre Kunfalvi Nóra személyében megvan a TV2-nél a megfelelő ember.

A comment.blog.hu szerint Szabó akkor kérdőjelezte meg a Tények és az egész tendenciózus "hírszerkesztés" folyamát, amikor az itt látható videó riportszövegét úgy olvastatták fel vele, hogy semmi köze nem volt hozzá – az interjút Kunfalvi Nóra készítette, akinek a nevét viszont nem jelentette meg a TV2 sehol.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Lehet, hogy a lengyelektől kell majd beolvasót importálniuk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pan
A Cégnél mindenki lop, csal, hazudik, de megint a 'portást' rúgták ki (vagy gondolta ő úgy, hogy közös megegyezéssel távozik).
A lelkiismeret jó.
Az ilyen lelkiismeretes emberek lesz végül orbán, a Cégtulajdonos veszte.
Bárcsak többen lennének, mert előbb lenne vége ennek az agyrémnek.
Emberek, egy mentálisan - meg mindenhogy máshogy is - beteg ember irányítja ezt az országot!!!
Mi lenne ennek a vége, ha továbbra is hagyjuk?
A f@szom sem akar a sötét középkorban élni!
Borsodi
Jó, hogy vannak még bátor emberek akik szembe mernek szállni a körbe bástyázott királyunknak képzelő diktátorral.Minden támogatást adjon meg az ellenzék neki.Talán ha minden követ megmozgatnak le lehet váltani.Ha felszállna a menekülő hajóra sokan követnék.Én csak attól tartok,hogy köztársasági elnök akar lenni.Mert itt mindenki felfelé bukik.Normális az lenne elbuktál,alkalmatlan vagy kizárni a politikából.Mit gondoltok?
karma1
@Borsodi: Te is tudod, hogy a "felfele bukas" egy jo szocialista fogas, mert mar Kadar elvtars koraban is nagy divat volt nem az ut szelen hagyni a jo elvtarsakat...
Akkor is mindenki megkaphatta a meg zsirosabb allast, mindegy volt, hogy ertett-e ahhoz, ahova beraktak, vagy sem...
Mivel orbanek csak egy pocsek retro-szoci utanzat, termeszetes, hogy a jo elvtarsait o sem hagyja zsiros fizu nelkul az utszelen...:o(((
karma1
Jo, hogy volt ennyi gerinc ebben a ferfiban, a gond csak az, hogy neki meg nem volt akkora sulya, hogy nagyobb felzudulast valthatott volna ki...
Mindenesetre jo dontes volt, es azt jelzi, hogy nem mindenki kaphato meg jo penzert sem a karaktergyilkossagra...

Azert kivancsi lettem volna arra, hogyha Juhasz meg a Millas Torsa nincsenek annyira esznel, akkor ez a pali nem kap ilyen riposztot, es talan megmaradt volna a jo kis langyosvizben?
Desischado
Jó látni, hogy vannak még tisztességes, gerinces emberek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.