Április 5-től üzemszerűen működnek a hivatalosan "Véda közúti intelligens kamerának" nevezett új fix traffipaxok.

Az Országos Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: befejeződött a Véda közúti intelligens kamerahálózat infokommunikációs vizsgálata. Az eszközök április 5-én reggel 8 órától üzemszerűen működnek. Ezek az új kamerák a sebességmérés mellett – a többi között – forgalomszámlálásra és többféle szabályszegés felismerésére, dokumentálására is alkalmasak.

Az új traffipaxok pontos helyét a rendőrség honlapján térképes és táblázatos bontásban is közzétették.

Megvan, hogy mikortól működik élesben az új traffipaxrendszer

Ezek szerint Budapesten hat új traffipaxot helyeztek el: kettőt az M3-as, kettőt az M5-ös autópályánál, kettőt pedig az M1-es és M7-es autópálya közös szakaszánál. Borsod-Abaúj-Zemplén és Veszprém megye tíz, Zala kilenc, Fejér, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megye nyolc-nyolc új kamerát kapott. Baranya és Bács-Kiskun megyében hét-hét, Békés, Csongrád, Heves, Somogy, Komárom-Esztergom, Tolna és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében hat-hat, Győr-Moson-Sopron, Vas és Nógrád megyében öt-öt új szupertraffipaxot szereltek fel. Pest megyében négy új kamera van. 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ennek a célja sem más mint a pénzbehajtás.
egyvandor
@justhpeter: .. és ott a beruházás megtérülésének kényszere. Csak nem gondolod, hogy emiatt lemondanak egy két stadion vagy "sporttámogatás" ... lehetőségéről?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.