Beindult az élet a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz köthető AMX Nador House Kft-nél, amely tavaly megszerezte a budapesti egykori Postabank székházat. A társaság tulajdonost, nevet, székhelyet és ügyvezetőt is váltott; a projektcég egy jordániai üzletember, Ammar M. A. Abu Namous kezébe került – derül ki a cégbíróságon bejegyzés alatt álló változásból. Néhány héttel azután, hogy kivágták a főváros szívében, a József Nádor téren a fákat és megkezdődött egy mélygarázs építése, kiderült, hogy egy luxushotel építése zajlik, mégpedig a Tiborcz Istvánhoz köthető AMX Nador House Hungary Kft. révén, amely– mint a 444 kiszúrta – tavaly szeptemberben megvette a budapesti egykori Postabank-székházat. Az AMX Nador House mellett a cégcsoportba tartozik a Rátkai Klub hatodik kerületi villáját megvásároló AMX HS Kft., és a turai Schossberger-kastélyt megszerző TRA Real Estates Kft. is. Mindhárom társaságban tulajdonosként jelen van a BDPST Zrt., amelynek bejegyzési illetékét Tiborcz...

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tiborcz István nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Át kellene világítani.
bakegya
@human: átvilágítani?-átbaxni a másvilágra ezt a kis gecit,az apósával és pereputtával együtt,és akkor még humánus voltam-hán magyar család került nullára ezek miatt a herék miatt?-viszik az ország történelmi értékeit-hát hol élünk mi-JORDÁNIAI GAZDAGOK FOGNAK A FŐVÁROS SZÍVÉBEN VICSOROGNI RÁNK-EZ AZTÁN A BETELEPÍTÁSI KVÓTA ORBÁN-TIBORC ZSEBHOKOVAL.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.