A Jobbik minden általa vezetett településre kiterjeszti a Tiszavasváriban bevezetett, Rend és tisztesség nevet viselő programját – közölte Volner János, a párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

 A programnak három pillére van – ismertette az ellenzéki politikus, kifejtve: elszámoltatnak ott, ahol az előző városvezetés korrupciógyanús ügyeleteket bonyolított, az érpataki modell alapelveit és gyakorlatát átvéve rendet teremtenek és egy antikorrupciós központot működtetnek annak érdekében, hogy később se merülhessen fel visszaélés gyanúja.

Minden jobbikos településre kiterjesztik a "tiszavasvári programot"

Volner János értékelése szerint ezek nyomán drámaian javultak a közállapotok Tiszavasváriban, visszaszorultak a bűncselekmények és "minden liberális jajveszékeléssel ellentétben" az ott élők szerint is jobbak, emberibbek lettek a viszonyok.

A jobbikos politikus azt is mondta: amennyiben pártja kormányra kerül, az egész országban bevezetik ezt a modellt.

A tájékoztatón Fülöp Erik, Tiszavasvári jobbikos polgármestere arról beszélt, hogy közel egy hónap alatt az úgynevezett széles és keskeny utca lakói valóban rendbe tették lakókörnyezetüket és megszüntették az áramlopásokat. Kiemelte, hogy a program az anomáliák megszüntetésére irányul.

A polgármester a "cigány-magyar együttéléssel és integrációval" foglalkozó szakértőkkel folytatott együttműködésük fő szempontjaként hivatkozott arra, hogy a veszélyeztetett területen élő kiskorúaknak olyan körülményeket teremtsenek, amit a testi-lelki fejlődésük szempontjából a törvény előír.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Vezessék be hozzá az érpataki modellt is. A polgármester legyen egyben a falu bolondja is. Szerintem is ideje, hogy 2016-ban mindenhol a hülyék kerüljenek hatalomra. Bár már sok helyen megvalósult, de ezekből semmi nem lehet elég. Legyen a fele teljesen hülye, a másik fele meg tolvaj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
@Desischado: Mint kormány soha! De egy jobbik "hitű" is lehet jó ember.
magyarbakancs
Minden idióta politikai párt rendről beszél.
Rend van a börtönbe mégse vágyik senki oda.
Jozefina
NEEEEEEEEEE!!! Ezt azért nem kellene!!!
Pestilence
Mindig rendről beszének.
Hol van itt rend?
Az egész ország egy kupleráj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.