A Fidesz budapesti szervezete szerint jelenleg "az MSZP sorvad, nem Budapest"; a főváros akkor sorvadt, amikor Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége és Demszky Gábor főpolgármestersége idején a baloldal "több százmilliárdos adósságba sodorta".

A Fidesz budapesti szervezete szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Kunhalmi Ágnes, az MSZP fővárosi elnöke ugyancsak szerdán, sajtótájékoztatón azt mondta: hiába narancssárga a kormány és Budapest is, sorvad a város.

A Fidesz budapesti szervezete szerint a szocialista-liberális vezetés a város eladósítása mellett is képtelen volt biztonságosan működtetni a BKV-t, befejezni a 4-es metrót, fejleszteni a várost.

Azt állították: ezzel szemben az Orbán-kormány és Tarlós István főpolgármestersége idején Budapestnek "stabil és kiszámítható lett a költségvetése", elkészült a 4-es metró, biztosított a BKV működése és a város folyamatos fejlődése.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
No, nyugodtan fogok ma is aludni, nem lesz hiányérzetem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Én Istenem, jó Istenem, mindennapi gyurcsányozásukat add meg nekünk ma!
És imánk meghallgatásra talált.
Desischado
Na, már nem tudtam mi hiányzott a mai napra! Hát a szokásos Gyurcsányozás! Ez mát tényleg szánalmas, amit ezek művelnek! Mással nem tudnak előjönni? Mi van ennyire tele van a gatyó efftássak? (Pálinkafőző Rézüsttől kölcsönvettem a efftássasást, remélem nem baj, Rézüst!)
nyanya001
Gyurcsányozni kell,hogy eltereljék a szar munkáikról - többek között - a figyelmet
a bégetők foglalkozzanak csak a Gyurcsánnyal.
24.hu/belfold/2016/03/20/egymilliardert-epitettek-ket-ev-alatt-tonkrement-a-hatvani-bicikliut/
Bóvli kormány, bóvli munka minden területen !
Jozefina
Akár hogyan is görcsöl a fidesz-kdnp, a budapestiek jól tudják, hogy a Demszki éra alatt mennyit fejlődött, szépült a főváros.
Ma napság mi van? Kigyulladnak autóbuszok, sorozatosan tűz van a metróban, költségvetési káosz uralkodik. Egymásnak uszították a kerületeket. A fidesz-kdnp szétlopja a fél várost. Korházak mennek tönkre, iskolák válnak a fidesz-kdnp prédáivá. Tönkre teszik a világhírű Pető Intézetet. Elveszik a városligetet és még ki tudja mennyi gaztett történt az elmúlt átkos 6 év-ben??!!
Szókrakész
Az hazudik, aki azt állítja, hogy csak a fidesz alatt amortizálódott le a város.

Itt tandemben loptak.
A Gyurcsány mszp-szdsz ugyanúgy szétrabolta lepukkantotta a várost.

Fújj Gyurcsány-Demszky!!!
Fújj Orbán-Tarlós!!!
világlátó
Egyszer talán megtudjuk, pontosan mi is a bűne a Gyurcsány kormánynak. Mert manapság annyi sarat dobáltak már rá, hogy ki sem látszik alóla.
Én azt láttam, az akkori ellenzék, a fidesz mindent és még azon túl is mindent megtett, hogy megbuktassa az mszp.-s kormányt.. Elment ebben a falig, majd kibontotta azt és még tovább ment.Az mszp. pedig eladta, kiárulta. Soha ne kapjon lehetőséget, mert árulóvá lett. Tegnap elárulta Gyurcsányt, holnap elárulja a legalkalmasabb szocialistát, csak hogy megtarthassa lopott vagyonát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.