Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke tegnap arról posztolt a Twitterre, hogy miközben egy külföldi újságíróval beszélgetett a Four Seasons ötcsillagos szálloda éttermében, azt látta, hogy: Tiborcz István Szivek Norberttel, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezérével ebédelt együtt, közben egy közeli asztalnál Dirk Gerkens TV2-vezérigazgató és Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a Századvég Alapítvány elnökhelyettese beszélgetett, és még Habony Árpád is csatlakozott a váltakozó felállású társasághoz. Az Index rá is repült a témára, és érdeklődött az MNV-nél és a Századvégnél, hogy miről volt szó, de nem kaptak választ. De az Index azt is írja, hogy egy másik lap, a Habony Árpádhoz köthető Lokál is meglátta ebben a sztorit: megkérdezte Szigetváritól, hogy mit keresett a Four Seasonsben, milyen újságok képviseltették magukat a találkozón, miről beszélgettek, rendszeresek-e a külföldi újságírók látogatásai, és hogy miért éppen ez volt a helyszín.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Tiborcz István Szivek Norberttel, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezérével ebédelt együtt.
Akkor a magyar vagyonnak annyi. Már osztogatják a fiúk. Megszedik magukat aztán lelépnek, mint Lagzi Lajcsi.
Toby
"... megkérdezte Szigetváritól, hogy mit keresett a Four Seasonsben, milyen újságok képviseltették magukat a találkozón, miről beszélgettek, rendszeresek-e a külföldi újságírók látogatásai, és hogy miért éppen ez volt a helyszín."

Bár nem én vagyok az illetékes, de:
- újságírói ebéden volt, ahogy a maffiatagok is zabálni voltak !
- milyen újságok ? Ki kell oknyomozni !
- Az időjárásról és a sanyarú, ketrecben tartott drón-és újságírói szabadságjogokról beszélgettek !
- hogy rendszeres-e az úősjgáírók látigatása, az F.S. készségesen válaszolhat !
- a helyszín meg azért éppen ez volt, mert itt főznek "nagyi ízvilága "szerint !

Oxy ?
bencemacska
Mit keresett ott? Olyan drága, hogy oda fideszesen kívüli halandó nem mehet be??? Valószínűleg a riporter volt a meghívó!!! Őt meg -még!!!- nem merték kitiltani!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.