Felhívást tett közzé az Együtt alelnöke, amelyben arra kér mindenkit, információkkal, akár drónfelvételekkel segítsék felmérni a miniszterelnök vagyonát. Közölte azt is, hogy feljelentést tett az újságírók drónját elkobzó rendőrök ellen.

Segíts felmérni Orbán vagyonát! Akár drónnal is!

- írta facebookos felhívásában Juhász Péter.

Nem száll le Orbánról Juhász Péter: most drónokat küldene rá

Közölte, feljelenti a rendőrséget, amiért elkobozta a 444 drónját, amikor a riporterek Felcsút és az Alcsút-közeli hatvanpusztai majorság környékén vizsgálódtak a miniszterelnök vagyona után.

Eközben "a bűncselekményt elkövető TV2-es riporterek kameráját nem kobozzák el" – nehezményezte Juhász arra az esetre célozva, amikor a TV2 munkatársai "bekameráztak a házába". Emiatt az ellenzéki politikus ugyancsak feljelentést tett.

Juhász szerint a hatalom minden eszközzel akadályozza, hogy "valós képet kapjuk a szemtelenül meggazdagodott Orbán vagyoni helyzetéről".

Facebookos követőitől azt kérte, hogy ne hagyják "megfélemlíteni magukat", hanem segítsenek felmérni "az Orbán család mesés vagyonát. Tudjuk meg, hogyan él valójában Putyin magyarországi helytartója!" – fogalmazott.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kár a gőzért, mert felmérhetetlen! =))
Nem csak a titkolózás miatt, de a dinamikus növekedés miatt csak pillanatképek készíthetők! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Kár a gőzért, mert felmérhetetlen! =))
Nem csak a titkolózás miatt, de a dinamikus növekedés miatt csak pillanatképek készíthetők! =))
magyarbakancs
2018-ban ha lesz váltó kormány akkor lehet csak vizsgálni a Kormány maffiát.
Addig meg csak szájtépés az egész ellenzék beszéde.
Manhattan
@magyarbakancs: De ugye nem a hitlerivadék újmagyarokra érted?
magyarbakancs
@Manhattan: Mindenkire értem.
Magyarországon normális ellenzék, vezető párt nem volt.
Mind a saját maga és hold udvara zsebét tömte ki.
Bárki is lesz, ugyan azt fogja csinálni mind elődei.
Magyar politikai történelem mindig a leszámolás és az újra elosztás ördögi körében forog.
Sziszifusz
@magyarbakancs: 10:52
Eddig így volt. Ezt egyre többen ismerik fel.
A következő választásokon jöhet el az idő, hogy változtassunk. Két év alatt létrejöhet (szerintem létre is jön), egy olyan új politikai erő amely alkalmas lesz Magyarország vezetésére.
A mostaniak tobzódása nem tarthat örökké.
amaramaistanna
Fontos a folyamatos rögzítés. Számonkéréskor már csak rövid nyomozás kell. Bíróság elé kell állítani a Magyar Állam megkárosításáért! Hajrá Péter!
volvós
Egyidöben 1-200 drón a levegöben 60puszta felett,,,, aztán az okos
rendörök rohangászhatnak, mint pók a falon !! Titkos irányító-központokkal
nemkati
Tudja valaki, hogy milyen jogszabály, törvény, valami szabályozza a drónok használatát? merthogy drónt elkobozni csak konkrét szabályozásra való hivatkozással lehet(ne). Már azt se értettem, hogy a 444 riporterei miért nem kérték a rendőrtől, hogy mutassa meg azt a szabályt, rendeletet, bármit, aminek alapján elvették a drónjukat. Tartok tőle, hogy pillanatnyilag nincs is ilyen, csak 0rbán kutyái leszóltak a rendőröknek.
Toby
@nemkati: Ez a lényeg ! Konkrét műszaki szakértői vizsgálat dönthetné csak el, hogy a lefoglalt drón, képes-e veszélyeztetni a légiforgalmat ?
Amont azt már tudhatjuk kínai gyártmányú a drón, a kínaiak által megadott műszaki paramétereket mindig meg kell felezni, vagy a dupláját érteni.
Volt olyan maxirobogón - tajvani - amelynek a magyar hatóság által igazolt végsebessége 108 Km/h volt a műszaki kereskedelmi igazolás szerint, Ausztriában, a 61-es főúton simán vitte a 140 Km/h-t, az óra maximuma 160 Km/h volt.
Csak a légiközlekedés biztonságának veszélyeztetése jöhet szóba, álláspontom szerint, de ez a valós műszaki méréseket teszi szükségessé.
No persze Gecisztánban élünk, ahol minden jogi norma úgy értendő, ahogyan a gengszterhatalomnak éppen aktuális !
Piszkosul irigylem a normális országok normális polgárait !
amaramaistanna
@magyarbakancs: Tévedsz, ha feltárják, feltárjuk és még feljelentés is lesz, akkor rögzítve, regisztrálva van és már nem lehet letagadni . Nyoma marad és egyszerűbbé és rövidebbé teszi a számonkérés előtti eljárást.
Törölt felhasználó
Csak a torkára!..:)

Valahol mélyen mindenki sejti, hogy a csőszerelő vagyonának nagy része az övé...
Toby
Hej, csak laknék közelebb, megsétáltatnám a rend bősz drónőreit !
wagabund
..."Nem száll le Orbánról Juhász Péter:..."

asszem ez a Petigyerek már megtalálta a családi gyufásdobozban a legrövidebb gyufaszálat...már csak ki kell húzni...sejtésem szörnyű...annak nem lesz jó vége.
wagabund
@ziziplanet: hmmm...úgy 99%-a...vagy több.
Desischado
Azért a Svájcot sem kéne kihagyni! Vajon mennyi pénz pihen titkos számlákon? Juhász Péter meg egy istenkirály! Hajrá, Péter, mindent bele! Derüljön csak ki mindenkinek, miből van ennek a parazitának ekkora vagyona!
vadnarancs
Viktorkám! Csak hogy értsd: nem az a baj, hogy ekkora mesés vagyonod van, hanem az, hogy ezt mind tőlünk loptad el!!!
magyarbakancs
@Sziszifusz:"Eddig így volt. Ezt egyre többen ismerik fel.
A következő választásokon jöhet el az idő, hogy változtassunk. Két év alatt létrejöhet (szerintem létre is jön), egy olyan új politikai erő amely alkalmas lesz Magyarország vezetésére.
A mostaniak tobzódása nem tarthat örökké."
Legyen igazad de tapasztalatom és tanulmányaim arra ösztökél ne higgyek a meséknek.
Magyar ember mindig azt látta jön egy új politikai nézet leszámol az előzővel és újra osztja a javakat.
Amit másoktól törvénnyel,vagy törvény nélkül de elvett.
Soha nem fog itt változni semmi.
Mi mindig a siralmainkból politizálunk.
Lásd 1848,1920,1945,1956
Szeka
Ha a drónok mellé még Simicskát is megnyerné az ügynek,mindjárt beljebb lenne!
Remélem,Hadházival is konzultál néha!
kukac50
Ha Juhász nak nem sikerül elszámoltatni a vagyonáról, akkor a Népnek még sikerülhet.
Hamarosan eljön az az idő is!
prime777
www.fusz.hu/fuszdrupal/?q=content/olaj-%C3%BCgyek-orb%C3%A1n-500-milli%C3%A1rdos-vagyona
És ennél feltehetően jóval több van neki mert ez 2-3 éves írás.
Mondjuk azt nem értem mire ez a vagyon,hiszen nem hivalkodhat vele a miniszterelnök,mert akkor rögtön lebukna.
Igazából körülbelül úgy él mint egy jó közepes polgári család.
Különösebb nagyzolást nem vettem észre nála.
Szóval minek akkor ennyi pénzt felhalmozni ha igazából nem nagyon élvezi?
Már ha igaz az a cikk.
prime777
Amúgy meg nem drónokat kellene reptetni hanem bankszámlákat nézegetni.
Ez egy baromság kezd már lenni.
Ahova múltkor is kiszálltak,amire Juhász azt mondta,hogy ott lakik Orbán egy kastélyba.
Mintha valami telephely lenne az ott.
Szóval semmi extra.
Az öreg meg Nárcisz élhet azon a birtokon csak.Kibaszott nagy értékek lehetnek arrafelé ha csak az a két "védelmi rendszer" van odatelepítve.:-D
Pestilence
Hatvanpusztára kellene szervezni a következő tüntetést.
Esernyő helyett mindenki vihetne egy drónt.
qxy
Én nem drónokat küldenék.
Adó és törvény széki nyomozókat. és ha nem találnak semmit akkor ellenük is. mert tettes társnak minősíteném őket. a végén bukna az egész Magyar törvény, alkotmány és parlament emberei. jó szervezés kérdése.
az igazság meg magyarázásával sok olyan embert csoportot lehetne ellenük állítani akik most mellette voksolnak. csak meg kell győzni nem is győzni . Ki nyitni a szemüket.- Nem hiszed hogy ez a hazugság örökké fog tartani és nem fognak téged sem ezért felelőségre vonni? mi lesz veled és a családoddal. Nem jó lenne úgy lefeküdni és kelni este hogy ne arra gondolj hogy " lehet hogy hajnalban a rendőr kelt és nem a vekker" ???Mit mond majd a gyereked? .- Az én apám egy korrupt csaló volt, jól éltünk de amióta sitten van, nincs semmink és mindenki útál. De engem miért? én nem csináltam semmit.
percsi
@qxy: Haha, akiket felsoroltál, azok mind az ő emberei! Gondolod nem próbálták már párszor megtenni? A belső emberek kihagyásával sikerülhetne, csak meg kell találni a kiskaput.
bakegya
@prime777: ha van időd,kedved,de még pénzed is arra,hogy a 8-ason át tedd meg az utad,pl Bp-ről a Balatonra akkor sajár szemeddel is meggyőződhetsz a fel-és allcsutkai,tükröspusztai,József -nádor birtokai,a kisvasut,abicskei tó-és golfpálya,a fociakadémy,a számtalan műfüves focipálya-műrepülőtér,egybeszántott fejérmegyei szántóföldek..kő-és.sóderbányák,mérhetetlen szerszám -és gépgyártó kft,többes számban..egészen Fehérvárig,szarbezsákoló telepek..szarvasmarha-és disznóhizlaldák,térkőgyártósorok...sorplni is hosszú...pisálni,viszont sehol se lesz lehetóséged,mert a bokor alól is civil "rendőrök" lesnek!
prime777
@bakegya: Ezek mik amiket felsoroltál?
bakegya
@prime777: mik-a mészárosbirodalom egész Fejér megyére kiterjedően-hogy aztán ki az a jó barát aki ezért alaposan megdolgozott azt nem nehéz kitalálni.
prime777
@bakegya: Jó Isten.
Azért ilyenekre nem gondoltam.
Ez nagyon durva.
Mi vagyon ez?
Jézusom!
karma1
@magyarbakancs: Sajnos, rendkivuli modon igazad van...:o((( Itt valoban nem tortent mas a tortenelem soran, mint hogy az ujonnan hatalomra kerulok belenyultak melyen az allamkasszaba. Minden uj kormanynak a legeslegelso tevekenysege meghatarozni a miniszterelnok es a miniszterek, allamtitkarok fizetesenek nagysagat.
Aztan ezzel mindent el is mondtam: innentol kezdve semmi mas nem erdekli a megelhetesi politikusokat, csak az, hogy a legkevesebb felelosseggel a legtobb penzt keressek,...

Es ebbe szepen, lassan, de belepusztul Magyarorszag...
karma1
@prime777: En mar 3 evvel ezelott is azt mondtam, hogy Ma.o.-n semmi nem fog valtozni, mert amig polt pot a beepitett alkotmanybiro, meg a tobbi lehuto az al-megbizottja, sintersandor a belugy-rendorminiszter, (es persze tallai a NAV-ban, simicsko a honvedelemben), addig magyar nyomozo- es elitelo birosagot nem fogsz talalni, ezert mar regen a Hagai Nemzetkozi Birosagon kellene lenni az osszes feljelentesnek, mert bar szegyen kiteregetni masok elott az orszag szennyeset, de nem a magyar nepnek van szegyellnivaloja, hanem bizony a kormany all koztorvenyes bunozokbol, bunszovetkezetben elkovetve tetteiket.
Csak egy kivulallo tudja megitelni, hogy mekkora kart okoznak a magyarsagnak ezek az operettpolitikusok.
Nagyon gyorsan osszeallna a'm a kep arrol, hogy peldaul mar az Alkotmanyt sem szuntethettek volna meg, tehat az azota elkovetett osszes intezkedesuk TORVENYTELEN! Ezt ma Magyarorszagon senki sem meri kijelenteni, de nem is akarjak a kormanykozeliek, mert jol meg vannak fizetve ezert a szemhunyasert...
(A haborus bunosoket is a Hagai Nemzetkozi Birosag iteli el, hiszen a sajat orszagukban reszrehajlassal lennenek kezelhetoek csupan.)
wagabund
Több híradó is mutatta azt a jókedvű röhögcsélést, melyet a tegnapi földárverésen láthattunk a harcos ellenzékiektől...

...mitől van iyen jókedvük? ...hogy nekik lófasz sem jut? hogy ők koldusszegények ezekhez képest? azon röhögnek, hogy nincs egy kanyilójuk sem, benevezni egy árverésre? ezen tényleg ilyen jókat lehet röhögni? a szájukból a fogat is kilopják, és ezen röhögnek?
na, ha ilyen jókedvűek a saját szánalmas sorsukon, akkor ezek nekem nem kellenek..
legalább Juhász ne röhögcsélne...vagy van oka? esetleg az összedobott megélhetési pénz ad erre okot?
mit is tesz a kisemmizett helyi földműveskért? semmit? ezen röhögnek?

itt csak az árverési nyertes röhöghetne, de az nem teszi, sőt... válaszra sem méltatja ezeket a szerencsétleneket.

legalább viselkednének úgy, hogy elhiggyem, a lopás ellen tüntenek..a híradót nézve mintha cirkuszi előadást látnék.
bakegya
@prime777: és akkor még hozzáadhatjuk a szőlőbirtokosságot és idegenforgalmazott piacát.A SZOMSZÉDOMBAN ÉPPEN A NAPOKBAN ÁRVEREZTÉK AZ ÁLTALAM LEGJOBBAN IRIGYELT ÚGYNEVEZETT "FIDESS "SZŐLŐT,AMIT MÉG a múlt századelőn a telepített a dédnagyapám üzlettársa-szívesen megvettem volna,de engem NEM HÍVTAK MEG AZ ÁRVERÉSRE SZEREMLEIÉK...S HOGY,HOGY SE AZ ARGENTÍNÁBÓL HAZAVÁNDOROLTATOTT NAGYEMBERE ORBÁN-TORGYÁN PAPÁNAK VALÓSZINÜSÍTHETŐEN HÁLÁS LEHET MÁR A MINISZTERELNÖKÜNK KEDVES JÓ ÉDESAPUKÁJÁNAK AKI OLYAN ADAKOZÓ PÁRTTITKÁRA A MAI NAPIG IS E HAZÁNAK,HOGY A FÉL ORSZÁGOT ÉS FELE KIRÁLYSÁGÁT IS A MAGÁÉNAK TUDHATJA.TUDJÁTOK-nálunk az a cigány,aki lop!!!
amaramaistanna
@RonaGyuri: Egyáltalán nem, mert mire eljön a számonkérés, mert a regisztrált lopásokkal szerzett vagyont azonnal vissza lehet venni, ha mással nem akkor visszamenőleges törvényekkel, amelyekkel oly szívesen és oly sűrűn élt a Fidesz. Így kevesebbet kell majd feltárni.
qxy
@percsi: Tudod meg kell velük értetni hogy egyszer bukik és akkor ők is mennek a levesbe ha nem akarnak akkor lenne egy esély számukra az enyhítésért gondolják meg. Nem hiszem hogy mind ragaszkodna ehhez a füstölt csülök kerti törpéhez.Ez olyan mint a Kemoterápia. Mindenki tudja hogy káros meg veszélyes és Be is akarják tíltani. De ezt nem most tudták meg hanem már régóta tudják és nem csak az orvosok hanem sokan. Mekkora balhé lenne ha egy tűzről pattant ügyvéd szándékos népírtásért perelné be a dokikat meg a politikusokat? Nem nyerne? dehogynem. itt is nem egy doki gondolná azt hogy ha most át állok és el mondom az igazat akkor nem kapok annyit. Ez mindenhol működik, csak meggyőzőnek kell lenni. Itt a példa Hányan Fideszesek???
qxy
@prime777: Tudod ezeknek is van eszük és gondoltak arra hogy ne legyen sok a nevükön nem? Ezt is úgy kellene hogy bukik, Teljes vagyon elkobzás és a TEK embereinek az lenne a dolga hogy legalább tíz évig figyelni a pánz mozgásokat és ha előkerül netán valahonnan egy kis milliócska akkor húsz év börtön kényszer munkával De ehhez nem elég csak itt rkálni hogy mit kellene tenni hanem tenni is kellene valamit az ország érdekében. Csak kevés a jó ember ez a baj mint mi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.