A Kalocsa-kecskeméti Főegyházmegye nézte ki magának a Kiskunhalas egyik legjobb óvodáját, a Csipkeovit, az önkormányzatnak jelezték, hogy szívesen átvennék a jól felszerelt intézményt, ahol minden évben túljelentkezés van. A 10-20-30 éve ott dolgozó szakemberek többsége viszont nem szerette volna, ha az egyházhoz kerülnének, nem akarták feladni a nevelési programjukat sem. Ami talán ennél is fontosabb, hogy a szülők sem kértek az érsekségből. Egészen pontosan 65 család közül 63 írta alá, hogy nem akarják egyházinak az óvodát. A köznevelés törvény szerint pedig csak akkor lehet átvenni egy intézményt, ha azt a szülők legalább fele támogatja.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Miért nem a legelhanyagoltabb, a legrosszabbul felszerelt és legproblémásabb gyerekes óvodát nézték ki?
Beleülni a készbe, miközben az államtól, a mi adónkból milliárdokat harácsolnak el?
Istentelen népség a történelmi egyházak vezetői, mind egy szálig. Mert aki kivétel, az nem lesz náluk vezető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@human: Abban biztos lehetsz, hogy még bepróbálkoznak, és ha sikerrel járnak, akkor a nem katolikus alkalmazottak vagy vallást váltanak, (mint a fehérneműjüket) vagy békegalamb lesz belőlük, (és repülnek), mert mi katolikusok "határtalan vallási toleranciával" bírunk. Ez a környékünkön is többször megesett, különösen ha vezetői ranggal kínálnak meg valakit, akkor nincs mese váltani kell. A sátras ünnepek előtt meg eljárhatnak, odahagyva a családot, hetekre, lelki gyakorlatra, mert Istennek és az egyházának a család az első.
human
@nezelodo: Én is ismerek olyan főnököt, aki rendszeresen jár templomba, de amint kilép hátba támad másokat, a közmunkásokat meg csicskáztatja. Mint a maffiózók. Miután kijönnek a templomból mennek pénzt behajtani és gyilkolni. Isten úgyis megbocsátja, mert ők templomba járnak.
Természetesen az igazi hívőket, keresztényeket nem veszem ezekkel egy kalap alá. Csak hát az ilyen kirívó alakok feltűnőbbek, mint azok akik nem kétszínűen élnek.
verum
Miért nem a legelhanyagoltabb, a legrosszabbul felszerelt és legproblémásabb gyerekes óvodát nézték ki?
Beleülni a készbe, miközben az államtól, a mi adónkból milliárdokat harácsolnak el?
Istentelen népség a történelmi egyházak vezetői, mind egy szálig. Mert aki kivétel, az nem lesz náluk vezető.
human
@verum: Mint a fideszes aki jelképes összegért eladta az önkormányzatnak a földjét amin egy illegális hulladéklerakó volt, majd az önkormányzat eltakarította a hulladékot és láss csodát szintén jelképes összegért visszavásárolta a fideszes. Így kell ezt csinálni.
De államosított és privatizált újra bankot a fidesz kormány ugyanezt a logikát követve.
lópicigáspár
Majd átírják a törvényt, hogy elég ha két szülő beleegyezik!
human
@lópicigáspár: Az még mindig túl demokratikus. Nemrég volt hír, hogy olyan iskolaigazgatót neveztek ki, akit SENKI nem támogatott. Sem a szülők, sem a diákok, sem a pedagógus munkaközösség.
nol.hu/belfold/nagy-botrany-keszul-kitorni-a-budaiban-1547999

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.