A keddi brüsszeli merényletek után sokáig ment a találgatás, hogy ki lehet az a világos ruhát vislő terrorista, aki a sötét ruhás társaival ellentétben nem robbantotta fel magát, hanem inkább lelépett a helysznről. A rendőrség szombaton jelentette be, hogy a kalapos arc nem más, mint Faycal Cheffou. A belga rendőrség most terrorizmussal és gyilkossággal vádolja Fayçal Cheffou-t, akit sokáig mindenki csak „a kalapos emberként” emlegetett. Most kiderült, hogy ő látható a biztonsági kamerák felvételein, amint a keddi robbantás előtt besétál a két öngyilkos merénylővel a brüsszeli Zaventem repülőtérre. Amíg másik két másik merénylő, El-Bakraoui és Najim Laachraoui felrobbantották magukat, Cheffou valamiért meggondolta magát, és inkább elmenekült a helyszínről. A Le Soir nevű lap szerint Fayçal Cheffou-t később egy taxisofőr ismerte fel, aki a reptérre szállította a három terroristát. Cheffou-t két másik társával csütörtökön tartóztatták le két társával, Khalid A.-val és...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Szélsőséges szervezetbe toborzott és erre a hatóság kitiltotta a parkból!? De meg lett büntetve. Már akkor dutyiba kellett volna zárni (miután utána jártak a kapcsolati hálójának persze).
A belga miniszterelnök gondolom erre a puhakezűségre gondolt, mikor szigorításokat helyezett kilátásba a vallásgyakorlatokkal szemben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.