Az ellenzék folyamatosan támadja az otthonteremtési programot, ha rajtuk múlna, eltörölnék – reagálta a Fidesz képviselőcsoportja szombaton az LMP szakszóvivőjének kijelentéseire.

Gerstmár Ferenc az MTI-nek telefonon azt mondta: felgyorsíthatja a vidék elnéptelenedését a csok (családi otthonteremtési kedvezmény), mert sokan arra használják, hogy egy kistelepülésről egy nagyobba költözzenek.

A Fidesz szerint viszont az otthonteremtési program az új és a használt lakás vásárlását is olcsóbbá teszi, segíti a munkahelyteremtést, és mivel minden településtípuson elérhető, minden város vagy falu életképességét képes javítani.

"A vidéket és a kistelepüléseket az a baloldali politika tette tönkre, amely megduplázta a munkanélküliséget és megszüntetett minden otthonteremtési támogatást" – állította a kormánypárt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ennek sem volt hatástanulmánya,mert a Fidesz csak álmodik és már be is nyomják a szavazásra. Ha több lenne a családok biztos fizetése amiből megélni és hitelt fizetni is lehetne akkor a lakásépítés és a gyerek szülés is emelkedne. Ameddig nem tudni miből tartják el a gyerekeket addig ne várjanak változást.
Ne a közmunkásokat akarják hanem a munkahelyekre költsenek, konzervgyárak vagy hasonló cégeket kellene létrehozni,mert az a falun élő termelőnek,az ott dolgozóknak
megélhetéshez elegendő bérért,majd lendítene a piacgazdaságon.

Ez is csak a jobb sorban élőknek kedvez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Ugyanazt csinálják mint a devizahitelekkel (ők engedélyezték 2001-ben), majd amikor katasztrófa lesz belőle a Gyurcsányra fogják. 4év alatt megépítenek a haverok 100e rossz minőségű lakást, majd 4 év után ismét leállnak a lakásépítések mert 27%-os ÁFÁ-val CSOK nélkül nem lesz fizetőképes kereslet. Akik meg nem csókosok képtelenek lesznek megfizetni egy lakást a mesterségesen felhajtott árakon...
Szókrakész
Ebből megint nagy cumi lesz.
És megint a feléelőtlenül "vállalkozó" szülők miatt a leendő kormánynak kell majd adóforintokból megmenteni őket?
Mint tették a devizahitelesek esetében?
Megint a mérlegelő, óvatos fog fizetni azért, mert valaki ebből a lehetőségből kifolyólag HGSZ-ben(Hirtelen Gazdagság Szindrómában) szed?
magyarbakancs
"Gerstmár Ferenc az MTI-nek telefonon azt mondta: felgyorsíthatja a vidék elnéptelenedését a csok (családi otthonteremtési kedvezmény), mert sokan arra használják, hogy egy kistelepülésről egy nagyobba költözzenek."
Aztán tegye a kezét a szívére ki szeret cigányok közelében lakni és jó szomszédi kapcsolatot ápolni velük?
Meg a helyi boltokban választék nincs drágaság van.
Munka lehetőségtől elesik mert a cégek nem akarnak útiköltséget fizetni.
Igaza van ha bemegy a városba lakni.
Borda
El nem tudom képzelni,hogy van olyan ember, aki ennek bedől. Miért nem úgy hírdetik,hogy bérkancákat keresünk Zombilandbe, ahol mindenki jól teljesít?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.