Közzétette a Tanítanék mozgalom, mire lehet számítani 30-án. A március 15-ei tüntetésen meghirdetett tiltakozó akcióról részletes útmutatót készítettek. Ebből kiderül, hogy március 30-án reggel 8 és 9 óra között lesz, ahol kimennek az iskola elé a tanárok, lesz ahol fákat ültetnek, lesz ahol a közeli parkban szemetet szednek tanítás helyett, lesz ahol a szülőkkel közösen élőlánccal ölelik körbe az iskolát. Aki nem tud csatlakozni, de szeretné kifejezni a szolidaritását, annak azt javasolják, hogy kockás ingben egy esernyővel készítsen képet magáról és töltse fel a Facebookra, az esemény oldalára. Akik közterületen szeretnének megjelenni transzparansekkel és beszédet is mondanának, azoknak azt javasolják, jelezzék azt a rendőrségnek még ma, vasárnap. A lehetséges következményekről azt írják, hogy szóbeli vagy írásbeli figyelmeztetéssel is lehet számolni a jogellenes munkabeszüntetés miatt, illetve „a jutalmazásból határozott időre – fél évre – történő kizárás lehetséges”...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem rossz forgatokonyv, meg csak bele sem lehet kotni, mert hasznos munkat is fognak vegezni...:o)))

Az elolanc is nagyszeru otlet, a kockasinges szelfiktol pedig valoszinu robbanni fog a Facebook...:o))))

Arra is gondoltak a szervezok, hogy a tanarok ne hagyjak magukat megvezetni, hiszen a KLIK tobb mint valoszinu nem szunik meg, csak atalakul, masneven folytatja a toketlenkedest...
Yoda69
@karma1: Ettol meg nem fog beszarni orban. Sokkal kemenyebb tuntetesre van szukseg. Tudom, mondta Pukli hogy a jovetkezo hosszabb lesz, csak en is turelmetlen vagyok. Jo lenne mar latni bukni ezeket a geci fideSSeseket.
karma1
@Yoda69: En csak azt nem ertem meg mindig, hogy a tanarak miert nem AZONNAL teszik meg a sztrajkokat, tunteteseket? Miert varnak mindig 2-3-4 hetet az akciojuk kihirdetese es az esemeny kozott??? Addig mindig idot adnak a kormanynak a rombolasra, lejaratasra, hazug igergetesekre... Nem szabadna nekik ennyi idot adni!
Mar akkor nem ertettem, amikor december elejen kiderult, hogy 3 honapja nem kaptak meg a beruket, sokan meg csak igergeteseket sem, hogy akkor Gallone miert mondta azt, hogy majd januarban tuntetni fognak? Nem januarban, hanem MOST, azonnal! Nem adtak volna idot a lejaratasra, Pukli megalazasara, semmire sem. Ide a penzt, de most azonnal!
Ha Petofi is igy elb@szakodott volna a szabadsagharccal, akkor ma meg sokkal sz@rabb helyzetben lennenk...:o(((
Yoda69
@karma1: Jogos. Szerintem is minnel tovabb huzzak az idot annal jobban hul le az emberek hevulete. A szedai sztrajk semmilyen eredmenyt nem fog hozni, mert leszarja orban az 1 oras munkabeszuntetest. A kovetkezo sztrajknak szerintem harom napon belul kellene lennie es minimum 1 naposnak. Annak mar lenne uzenete.
karma1
@Yoda69: Nem harom nap, hanem hetfon, amikor szinte mindenki dolgozik. (3 nap mulva max. szombat-vasarnap lenne, es kulonben is husveti szunet van.Ha a tanarok mindig iskolaidoben akarnak sztrajkolni, akkor semmit sem fognak elerni, mert eppen arrol lenne szo, hogy a tevekenysegeket kell felfuggeszteni, nem pedig megfelelni a kormany elvarasainak.
orbannal egyeztetve NEM LEHET SZTRAJKOLNI, hiszen eppen az ELLENESSEG a lenyeg, hogy eszrevegyek,mi tortenik akkor, ha ennyi ember ugyanazt akarja,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.