Felkerült az Európai Bizottság honlapjára a határozat, mely szerint a konvergencia-célkitűzés keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alapból a Magyarországon megvalósuló „Társadalmi infrastruktúra” operatív program számára nyújtott időközi kifizetéseket felfüggesztették – írja a 444

A lap már korábban is írt az úgynevezett TIOP-programok kifizetéseinek esetleges felfüggesztéséről, úgy tudni, a bizottságnak a pályázatok irányítási és ellenőrzési rendszerével is problémája volt. Hogy pontosan mekkora EU-s támogatást tartanak vissza, nem tudni, két összeg is kering, vagy 37,5 milliárd forintot vagy 67,6 milliárd forintot kell ennek hiányában a magyar költségvetésből finanszírozni.

Hogy a kifizetés újra meginduljon, az kell, hogy Magyarország eleget tegyen az EB által megfogalmazott kritikáknak, és alakítson a pályáztatási rendszeren. Addig is marad a hitel, hogy ez hogyan hathat hosszabb távon a költségvetésre és hogy milyen más EU-s forrásokat függesztett fel még a Bizottság az elmúlt időszakban, arról itt olvashat.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Erre számítani lehetett. Most majd tele ordibálják a médiát, hogy a gonosz EU a hibás, vagy kussolnak róla, mi meg szívunk, mint a torkos borz! Mert ezt rajtunk húzzák meg, az halál tuti!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Ezzel már elkéstek, mert már a "kalandpark" is felépült, bár még a zűrállomásra kéne egy kis lé a zunióból.
Na nem baj, kihirdetjük a terrorveszélyt és betekintünk a kedves lakosság bankszámláiba. Hátha van egy kis mellékes, amit még el lehet lopni.
mariaberta
@Yoda69: Dehogynem, majd a fideszimádók összedobják a szükséges pénzt, nehogy már stadion nélkül maradjunk.
Cicamama55
Pedig gyorsított módszerrel hívtuk le a pénzeket, amiket 2020-ig lehet befektetni...Nyilván túlteljesítettük ezt is, tovább toltuk a biciklit. :)
nyanya001
444.hu/2016/03/28/nepszopast-mondott-nepszokas-helyett-az-m1-bemondojaAki vállalja azt a fájdalmat, ami egy M1 híradó megnézésével jár, azt megjutalmazza az élet, legalábbis ezen a húsvét vasárnapon így történt ez. Én mondjuk nem néztem, ezért csak most értesültem róla, hogy ez történt a tegnap este nyolcas adásban:

Hallgasd meg a videót :-)
kukac50
Addig nem is kellene, hogy adjanak ameddig a kormány a 6 év alatt kapott pénzekkel az utolsó forinttal is el nem számolt!
nezelodo
Nagy kópék lehetnek azok a brüsszeli bürokraták, és egy ilyen "csavarral" akarják feldobni az osztrák egészségügy egyik kiemelt ágazatát, és azt is velünk fizettetik ki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.