Vasárnap 18 óra körül az eset az esztergomi autóbusz-állomás területén. Egy édesanyjával és testvéreivel együtt várakozó kislányt egy 31 éves férfi ököllel fejtetőn ütött. A kislány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A gyermek édesanyja a bántalmazást követően értesítette a rendőröket. A nő közölte, hogy három gyermekével ült egy padon, amikor egy agresszív férfi feléjük lépett és szóváltás nélkül négy éves lányát megütötte. Az aggódó szülő a történteket látva gyermekét felkapta és az ittas férfi elől elmenekült.

A járőrök a támadót 10 percen belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Sajnos az ital sok emberből agresszívitást hoz ki, de idegen gyereket megütni, ez azért sok.
Szegény kislány. Nem véletlenül fog egész életében félni a részegektől.
Ezt az agresszív pasast pedig jól meg kell büntetni, sőt elrendelni a kényszerelvonó kezelést, mert az ilyen máskor is iszik.
Húsvét van, de ez nem azt jelenti, hogy hülyére kell innia magát a locsolkodónak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@kamazuka: Több gyernekkel egy édesanyától ne várj már lincselést.

A másfél mázsámmal perszehogy töréstesztet kezdeményeztem volna a pasas fején. Elvégre részegen olyan könnyen megbotlik valaki. S ilyenkor előfordulhat, hogy fejjel nekiesik valaminek ami kemény és csücskös
Mobil123
Agyonverni a szarházit !!! Legalábbis a kezeit darabokra törni !!
qxy
A járőrök a támadót 10 percen belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.
Ez jó . szerintem meg el verték mint áááálat . Szerintem sokan ezt tennék . Én is . de úgy hogy be is szarna.De nem szabad ám. A 90 es években én is láttam egy hasonlót és a faszit megállítottam ami nem tetszett neki de nekem sem és jovanna kapott egy két zatyulit . Egy hétig jártam a rendőrségre mert fel lettem jelentve . Mert , hagynom kellett volna és várjam meg a rendőri intézkedést. Mondtam a rendőrnek hogy az haggyán hogy a kis gyerek a földön volt de meg is akarta taposni. De akkor sem szólhattam volna bele. Meg kérdeztem a rendőrt és ha a maga gyereke lett volna ? Most mit mondana nekem? Csend lett és el lettem engedve.
wagabund
@jancsipapa: azt te csak hiszed... rögtön akadna jogvédő, aki súlyos ítéletet kérne rád, mert bántalmaztál egy magát megvédeni nem tudó, pocsolyarészeg embert...
Szókrakész
@jancsipapa: Én meg úgy, hogy 30 év múlva ébredne a kómából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.