Március 19-én hajnalban, pár órával azután, hogy a francia hatóságok terrorriasztást adtak ki a Budapestet is megjárt Salah Abdeslam elfogása után, egy fiatal, részeg francia pár sikerrel játszotta ki a parlamenti őrség éberségét – írja a 444.hu.

A meglehetősen kapatos pár, megfigyelte az őrök mozgását és "hajnali öt óra körül a sötétben kivárták, amikor mindkét épületszárnynál az ellenkező irányba fordultak az őrök. Pillanatok alatt felszaladtak a rakparti lépcsőn, átugrottak a kettős fémkordonon, majd a kovácsoltvas kapu alatt átcsúsztak".

Innen guggolva közelítették meg a teraszt, ahol a renoválásra váró díszítő kőelemeket tárolják. Itt jelzett a mozgásérzékelő, amire már a parlamenti őrség is reagált és elkapták őket.  Lopás kísérlete miatt azért eljárás indult ellenük.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Csak a függönyt el ne lopják!
Részeg turisták a 2 terrorveszélyezettség kihirdetése után, akár romhalmazt is csinálhattak volna a Parlamentből. Állig felfegyverkezett őrök mellett! Bravó taps, taps, taps!
+ ugyan akkor, egy magányos férfi kirabol egy bankot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@papa.49: De figyeltem , de van ilyen értelmiség ?? Kutyák vannak azzal nincs gond.
papa.49
@Mobil123: Akkor nem ismered ezt a régi viccet ,,megy a rendőrjárőr köztük megy a kutya az értelmiség, mert a rendőrök azért vannak ketten mert az egyik írni tud, a másik olvasni))))))))))
papa.49
Így utólag végig gondolva nem volt nehéz dolguk hülyét csinálni az őrségből, már készen vannak)))))))))
justhpeter
Tulajdonképpen mindent értek, csak azt nem, ha egy civilizált országban az ilyen esetben a felelős személy és a belügyminiszter lemond, akkor Pinocset és Vakondi miért nem mondott le azonnali hatállyal ?
wagabund
@eugen4402: 9.47...

...elgondolkodtató kérdéseid vannak..
eugen4402
@wagabund: Köszönöm. Első olvasatra viccelődésnek látszanak, pedig ennél groteszkebb esetekről is csak jóval később derült ki, hogy mi is volt a tényleges szándék, amit valami átlátszó kulisszával elfedtek egy rövid ideig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.