A Fidesz szerint a Pukli István és társai által szervezett akció és azt támogató ellenzéki nyilatkozatok politikai célúak, nem szolgálják sem a gyermekek, sem a pedagógusok érdekét.

A nagyobbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint ugyanazok, akik ma a pedagógusokat tolják maguk előtt, kormányzásuk alatt több száz iskolát zártak be, utcára tettek több ezer pedagógust és elvettek tőlük egy havi bért.

A baloldalt soha nem érdekelte a pedagógusok sorsa, az oktatásból is mindig csak kivonták a pénzt. A polgári kormány folyamatosan pótolja az oktatásra szánt pénzeket, a rendszerváltás óta a legnagyobb pedagógus-béremelést hajtja végre, a köznevelési kerekasztalon pedig érdemi párbeszédet és eredményes munkát folytat a pedagógusokkal – közölte a Fidesz reagálásában.

Pukliékat kutyázza a Fidesz a mai sztrájk miatt

A fővárosban és több vidéki iskolánál is tartottak polgári engedetlenségi akciót a Tanítanék mozgalom felhívására szerda reggel.

A mozgalom nevében Pukli István, a fővárosi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója március 24-én hirdetett meg polgári engedetlenséget egyórás időtartamra. Azt kérte, hogy a pedagógusok és a velük szimpatizálók szerdán 8 és 9 óra között álljanak ki az iskolájuk elé, nyilvánítsák ki elégedetlenségüket, azt, hogy mindenképpen változást szeretnének a közoktatásban szeptembertől.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pan
És mi van, ha van ennek a dilettáns kormánynak ellenzéke?
Már ellenzéke sem lehet?...
Mindenki maradjon kussba, és szopja be azt a tömény diktatórikus demokrácia romboló szart, amit ezek a senkiháziak ránk tolnak?
HOL ÉLNEK EZEK A G*CIK!?
Takarodjatok vissza a pöttyös seggű Ázsiába, ahonnan eredeztetitek magatokat, ti hulladékok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@Sanyi2015: Úgy gondolom, hogy igen is álljanak ki a jó ügy mellett a politikusok is, ha kell. Gondolom te sem értesz egyet ezzel az elmeháborodott oktatási rendszerrel. Vagy igen?
Aki Én
@Sanyi2015: Jaj, majdnem lemaradtam értékes hozzászólásodról.
Az oktatással és általában a kormánnyal egyet nem értők túlnyomó többségben vannak. Ne áltasd magad, ne hazudj magadnak. Nekem persze mondhatod a butaságaidat, rólam lepereg az ostobaságod.
Sanyi2015
@vadnarancs: Sok mindennel nem értek egyet, rengeteg probléma van, bár nagyjából ugyanennyi probléma volt a KLIKK előtt is..
Igazad van, álljanak ki a jó ügy mellett, de azt te is pontosan tudod,nem ez a céljuk.
Sanyi2015
@Aki Én: Hogy többségben vannak? Ebben azért nem lennék annyira biztos.
Nem szeretnék lemenni a szintedre, szerinted mindenki aki a te véleményeddel nem ért egyet, az buta és ostoba... Nagyjából a mai ellenzék is ugyanígy vélekedik, nem véletlen, hogy ott tartanak, ahol vannak...
Aki Én
@Sanyi2015: Tipikus, már az alap tézist sem érted. Az ellenzék az, aki érti, így aztán nem is pártolja a kormány ténykedéseit. Aki pártolja az nem érti, vagyis nem túl okos. Az ellenzék nem egyenlő az ellenzéki pártokkal, melyek közül én sem tudnék választani.
kukac50
Orbán a gazdaállat a parazita falka meg a miniszterei.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.