Egy tatabányai férfit súlyos sérülésekkel szállítottak kedden a megyei kórházba. Az orvosok először azt hitték, kutyatámadás áldozata lett, pedig egy ember harapta le fülének nagy részét – számol be a Kemma.hu.

P. Zoltán otthonából hallotta meg, hogy valakik az utcán veszekednek. Lesietett, ugyanis mint kiderült, a lánya, annak barátja és egy harmadik fiatal vitatkozott össze.

A 42 éves apa szép szóval igyekezett megakadályozni, hogy tettlegességig fajuljon a vita és először hatottak is a szavai, mert pár percre lecsillapodtak a kedélyek. Zoltán ekkor pár méterrel arrébb állt és telefonálni kezdett. Ekkor az ismeretlen huszonéves odalépett hozzá és újra provokálni kezdte, majd neki is ment.

„Ki vagy te”, „Miért avatkozol bele a dolgokba” – kérdezte tőlem – idézte fel P. Zoltán, aki az első jobbos elől még elhajolt, de....de a körülbelül húsz kilóval nehezebb férfi a földre lökte és elkezdte karmolni az arcát.

- A dulakodás közben éreztem, hogy a fülembe harapott, de akkor még nem tudtam semmit. Öt gyermeket neveltem fel, sok mindenen átmentünk, de ehhez hasonlót még nem tapasztaltam – eleveníti fel.

Földről szedte össze leharapott fülét a tatabányai férfi

A férfi csak akkor döbbent rá, hogy elvesztette füle háromnegyedét, amikor beszállították a kórházba. Mint mondta, a támadás pillanatában érzett egy csekély fájdalmat és hirtelen elöntötte arcát a vér, de legmerészebb álmaiban sem gondolta, hogy valaki ilyen borzalmas dologra képes.

Annyi vért veszített, hogy a kórházban azonnal megműtötték. Az operáció csaknem háromnegyed órán át tartott.

P. Zoltán a műtét után kis időre elhagyhatta a kórházat és megtalálta a leharapott fülét is, amit vissza már nem lehet varrni.

A tettest a tatabányai járőrök gyorsan elfogták és kihallgatása során beismerő vallomást is tett. Súlyos testi sértés miatt indult eljárás a 25 éves tatabányai férfi ellen.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Szelíd növényevő barátom lenéz minket, mert állatok zsírban sütött hulláit faljuk. Ennélfogva kannibáloknak tart bennünket.
Fradigege
Úristen! Ha valaki leharapná a fülem később a vadászkésemmel mind a két fülét csapnám le a golyóival együtt.
vukkocska
@Fradigege: ez egy 25 éves nő volt, legfeljebb a barátjának lehetnek golyói :)
Fradigege
@vukkocska: Nos. Tehát: "
„Ki vagy te”, „Miért avatkozol bele a dolgokba” – kérdezte tőlem – idézte fel P. Zoltán, aki az első jobbos elől még elhajolt, de...de a körülbelül húsz kilóval nehezebb férfi a földre lökte és elkezdte karmolni az arcát.
- A dulakodás közben éreztem, hogy a fülembe harapott, de akkor még nem tudtam semmit. Öt gyermeket neveltem fel, sok mindenen átmentünk, de ehhez hasonlót még nem tapasztaltam – eleveníti fel."

20 kilóval nehezebb férfit ír. A lánya és két hülye gyerek vitatkozott. A lányát ment le megvédeni. Így avatkozott bele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.