Három hónappal ismét meghosszabbította a korábban elrendelt fokozott ellenőrzést az ország egész területén Papp Károly országos rendőr-főkapitány.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata csütörtökön a rendőrség honlapján azt írta: az országos rendőrfőkapitány április elsején 0 órától június 30-án éjfélig Magyarország teljes közigazgatási területére vonatkozóan a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása érdekében rendelte el a fokozott ellenőrzést.

Tavaly szeptemberben Papp Károly az illegális migráció miatt rendelte el a fokozott rendőri ellenőrzéseket. Ezt azóta több alkalommal meghosszabbították. Legutóbb február elsejétől két hónappal hosszabbították meg az ellenőrzést.

Csiszér-Kovács Viktória, az ORFK szóvivője az M1 aktuális csatorna egyik októberi adásában azt mondta: a rendőrök bárkit igazoltathatnak, ruházatukat átvizsgálhatják, és a gépjárművek csomagtartójába is benézhetnek.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szeretem ezeket az ellenőrzéseket. Ilyenkor tombolnak a gyorshajtók, piroson áthaladók, vezetés közbeni telefonálók stb mert egy árva rendőr sincs az utakon.
lópicigáspár
@simmering73: Persze, mert a kerítésre vigyáznak a katonákkal együtt. A csókosok meg az íróasztal mögött lapítanak!
justhpeter
Ez nem a rendőrállam előkészítése ?
Toby
Röviden: még tart a fosás az "elégedettektől" !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.