A magyar gazdaság tartós, stabil növekedési pályán halad, ennek is köszönhető, hogy az elmúlt évi államháztartási adatok a várakozásokhoz képest is kedvezőbbek lettek – mondta Varga Mihály pénteken sajtótájékoztatón, Budapesten.

Az uniós módszertan szerint tavaly a GDP-hez mérten 1,9 százalék volt az államháztartási deficit.

A nemzetgazdasági miniszter kiemelte: az államadósság is igen kedvezően alakult, a magyar államadósság GDP arányos 75,3 százalékos tavalyi szintje kedvezőbb az uniós átlagnál.

Varga Mihály: A vártnál is jobbak a magyar gazdaság adatai

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Április.1, bolondok napja!! Köszi a tréfát Miska!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Igaza van V. Májkülnek és ezt igazolhatják a Blahás sorbanállók is, már ahoz két napi hideg kaja kell, hogy a sor végére érjen az "elégedett jóllakott" !
verum
Miért, nincs igazuk?
Ennyi lopás, csalás, korrupció után csődbe kellene hogy menjen az ország - de a vártnál mégis jobb, hogy eddig még nem.
Hát nem?
papa.49
Miska fiam, MENTHETETLENÜL HÜLYE VAGY!!!
nezelodo
Elég öreg vagyok, hogy emlékezzek, hányszor hangzottak el az ilyen dicshimnuszok, és mindegyik után marha nagy nadrágszíjhúzás, és egyéb galádságok következtek. Ha esetleg a polgár nem szorult szem és elmeorvosi kezelésre, és a száját is kinyitotta, akkor hazaáruló, sötétben bujkáló ellenforradalmár, (na ez utóbbit 56 után egy Kövér és Papp nevű ember rendbe tette a megyénkben, egy szochazás plecsnibe került csak), elhajló, ellenség, kispolgár, rendszerellenes, Soros-bérenc, Gyurcsányista, amíg Orbán ellenzékbe volt, orosz-bérenc, Putyinnak országot eladó volt. Mostanra Putyin felmagasztosult a pincsijével együtt. Köszönjük Viktor!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.