Egészen különös indoklással állapította meg a Központi Nyomozó Főügyészség, hogy a hangfelvétellel bizonyítható szekszárdi trafikmutyi ügyében nem volt trafikmutyi – számolt be az RTL Klub Híradója.

Három éve hangfelvétel készült arról, hogyan véleményezték az önkormányzati képviselők a trafikpályázatok jelentkezőit. Az akkori Fideszes polgármester arról beszélt, hogy elkötelezett jobboldalinak kell nyerniük.

Az ügyészség szerint azonban nem bizonyítható, hogy a beszélgetésnek bármilyen hatása lett volna a pályázatok elbírálására.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Újabb bizonyíték, hogy az ügyészség, híven kiszolgálja a gengszter-maffiarezsimet !
Polt is szedje össze a fogkeféit és irány a Kozma utcai "megőrző" !
A korrupció nyílt támogatása !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Ha Polt Peti úgy látja, mi hiszünk neki.
Elvégre ezek csak hangfelvételek.
Nincs bizonyító ereje.
Az, hogy 100-ból 100 esetben fideszes csókos nyert, az a véletlen műve.
human
Volt annak idején a tévében egy Polip című olasz sorozat a tévében. Valahol most ott tartunk.
nemsemmi
Ezen nincs is mit csodálkozni.
Polt 1998-ban is elhitte, hogy Kaya Ibrahim és Joszip Tot akart 14 köztartozással rendelkező kft-t venni. A Fidesznek pont volt. Létrejött az üzlet. Igaz, hogy a cégeket nem üzemeltették, nem fizették meg a köztartozást.
Polt szerint ez nem rosszhiszemű cégeladás.
human
Figyeljétek meg mi lesz Quaestor ügyben is. Mennyit is loptak el? 150 Milliárdot. Tarsolyt majd elítélik két év letöltendőre amiből 1,5 évet már előzetesben volt. Hát nem megéri neki?
De ki emlékszik már a NAV botrányra? És nem a kitiltásról beszélek, hanem egy mellékszálról. Az egyik navost ugyanis beperelte a főnöke, mert a kitiltottak közé sorolta. Csahogy a bíróságon a navos azt vallotta, hogy egy esetben több tízmilliárd forintos adócsalás vizsgálatát akadályozta meg a nav vezetése. Elmondta, ennyi. Vidát csendben kimenekítették és immár közvetlenül a kormány irányítja az adócsalást Tálai kinevezve az aktuális palimadárnak.
colibri
Nesze neked független bíróság, ügyészség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.