"Mert Hoffmann Tamást eddig nem a polgári értékrend alapítóatyjaként ismertük, Nagy Gábor Tamást se láttuk héroszként küzdeni a jobboldal ügyeiért, Pokorni Zoltánról pedig tudjuk, hogy taposóakna volt a jele az óvodában" – ezekkel a szavakkal támadott meg három fideszes polgármestert a csütörtöki Magyar Idők – írja az Index.

A portál szerint ez volt a válasz arra, hogy a három kerületi polgármester nem támogatta a Fővárosi Közgyűlésben azt, hogy a Hegyalja utat átnevezzék Mádl Ferenc útra. Tarlós István főpolgármester az ülésen támadásnak minősítette a fideszes polgármesterek vétóját.

Pokorni az Indexnek azt mondta: javasolja, hogy a XII. kerületi Városháza melletti új teret vagy a BAH-csomópontot nevezzék el Mádl Ferencről. A fideszes politikus a cikkre válaszul megjegyezte:

nem taposóakna, hanem tulipán volt a jele az óvodában.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Pokorni nem először ekézi meg a csutit... Csak nem észhez tért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
@vadnarancs: Nem! Csak időnként már vannak tiszta pillanatai.
KERKA
Szerencsére Pokorninak még van humorérzéke a fatuskók között.
human
@KERKA: Pokorni egyszer azzal "humorizált", hogy abba kellene hagyni az urizálást. A párttársai jót röhöghettek ezen a kijelentésen. Aztán Orbán veje vett egy kastélyt.
kkalman
Pokorninak vagy van még agya, vagy valami véletlen folytán ismét van neki. Ráadásul néha még/már használni is tudja. Csak nehogy egy unatkozó osztrák nyugdíjas elüsse véletlenül valahol.
KERKA
@human: Így történt. Meg egyszer jókedvében szólt a Rózsikának, hogy amit csinál, nem egészen korrekt. Orbán behívatta mindkettőjüket, aztán Pokorni elhallgatott. Nem értette az Orbán humorát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.