A felcsúti polgármestert újabb eladó húsgyár körül látták, kiderült, amit eddig is sejteni lehetett: a magyarok legtöbbnyire aljamunkát végeznek Angliában. Az Alkotmánybíróság kinyiffantotta a jegybanki omerta-törvényt, az MKB Bankot meg titokzatos konzorcium vásárolta meg. Burgenlandba lépett le egy magyar cég, amely kamionsofőröket oktat, az Ubert pedig elkezdte módszeresen szívatni a kormányzat. A hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnos, nincs opcio megnezni a szavazas eredmenyet,...;o((( Pedig erdekes lett volna...
meszaros - meg ugy altalaban a kormany - mindent igy szerez meg; eloszor szetveri a jolmeno vallalkozast, aztan tenderen meghirdeti (de inkabb meghivja) meszarost, garancsit, vagy vajnat, esetleg mas, kevesbbe szem elott levo stromant - es nekik odaadja szare'-hugye' a bo'tot - reklamacionak helye nincs...(Lasd szerencsejatek gepek...trafikmutyi...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.