Elhatárolódott a Fidesz Horváth Zsolttól, miután a kormánypárti politikusról kiderült, hogy offshore cégei vannak – válaszolt a kormánypárt sajtóosztálya a vs.hu kérdésére.

Sietve szocialistáztak egyet:

A baloldal kormányzásával ellentétben ma sem a kormányban, sem a kormánypárti frakcióban nincs helye offshore lovagoknak.

Majd hozzátették, a Fidesznek semmi köze Horváth Zsolt magánügyeihez, aki tagja maradt a pártnak, de a Fidesz már jó ideje nem áll vele kapcsolatban. Mivel Horváth nem képviselő és nem kormánytag, egyedül ő maga felel tetteiért.

A visszafelé mutogatás a parlamenti ülésen is előjött, itt egy jobbikos kérdést söpört le az asztalról Dömötör Csaba államtitkár, érdemi válasz nélkül.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Andy Vajna aki talicska szám offshore-za ki az adó fizetők pénzét... Garancsi aki Svájcban offshore céghálózatot tart fenn... Rogán aki eddig legkevesebb 50 milliárdot menekített ki egzotikus helyekre...
kepkezelo.com/images/tut7a9ovdu5wico0lgy5.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Hogyan lehetne ebből a büdösbögár fideSS tagból mszp-st csinálni ?
namihami
Kifolyt a sz@r a palacsintából.
Nem az a baj, fiam, hogy korrupt vagy, hogy lopsz, hogy csalsz, ezért nem lógnál ki közülünk, hanem az, hogy mellé még hülye is. Na ezért nem tudunk megvédeni, kénytelenek leszünk itt hagyni az útszélén.
De ha jó leszel és a köznép pedig szenilis, akkor egy-két év múlva keresünk azért valami jópofa stallumot majd neked újra.
Szókrakész
És a mostani gázelosztás, rezsicsökis offshore lovagok mit szólnak?
Mert azélrt tudjuk, hogy a gázt offshore cégeken át veszik és adják tovább a magyaroknak, állami nagy durranásnak előadva.
Desischado
@Mirabilis: Senki sem maradna szinte. Ami ebben az országban folyik, az már a vicc kategóriája. Minden normális országban lógnának a lámpavason, vagy ülnének életfogytiglan a börtönben, itt meg vígan ülnek a hatalomban, és szorgalmasan lopnak tovább! Tényleg Abszurdisztán!
nezelodo
Hát nem töprengtek annyit az elhatárolódáson, mint a dunaújvárosi gyilkosuk kirúgásán. Nehezen döntöttek, sokan bizonyára úgy vélekedtek, ez még belefér, hiszen maga a vezér is tett olyan nyilatkozatot egykor, ami az ellenfelei megsemmisítését helyesnek tartja. Azóta már feltalálták az osztrák félvak nyuggert is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.