Ahogy a teljes magyar sajtó, úgy mi is beszámoltunk arról a brutális bűncselekményről, amelyben a tettes maró hatású anyaggal öntötte le egy 43 éves nő nemi szervét. Az életveszélyt okozó testi sértés elkövetésével egy kórház volt főigazgatóját vádolják, aki eddig négy hónapot töltött előzetesben.

A Nyugati Fény blog most kiderítette: az ominózus B. Krisztián nem más, mint Mikola István unokaöccse.

Mikola István unokaöccse a szeretője lesavazásával vádolt orvos?

Mikola az első Orbán-kormány egészségügyminisztere volt, de jelenleg is aktív politikus: biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár.

B. Krisztián ellen rengeteg bizonyíték összegyűlt: Erika cipősszekrénye előtt talált madzagdarabon kimutatták B. DNS-töredékét. B. autójában megtalálták a fecskendőket, rajtuk a pszichotróp anyag maradványaival, tovább B. megbukott a poligráfos hazugságvizsgálaton is.

Ennek ellenére az ügyészség előbb megszüntette a nyomozást és szabadon engedte Mikola unokaöccsét.

Vajon ez a kapcsolat segített-e abban, hogy a Polt Péter vezette ügyészség 4 hónap előzetes után szabadon engedte a fideszes rokont?

- teszi fel a költői kérdést a blog. További részletek itt.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
"Vajon ez a kapcsolat segíthetett-e abban, hogy a Polt Péter vezette ügyészség 4 hónap előzetes után szabadon engedte a fideszes rokont?"

Igen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@1magyar: + egy kis sav véletlenül rádőlhetne a fütyijére.
Levendula
"Mikola István 1989 és 1990 között az átalakult Hazafias Népfront alelnöke volt. Később belépett a KDNP-be, amelynek 1994 és 1995 között alelnöke volt. Az 1997-es szakadás során kilépett a pártból. A párt 2002-es újjászervezése után elnök-helyettes. 2003-ban a KDNP-ből átlépett a Fidesz-be, ahol az Egészségügyi Egyeztető Fórum vezetője lett.

1991 és 1993 között a társadalombiztosításért felelős kormánybiztos volt. Az 1994-es országgyűlési választáson egyéni képviselőjelöltként indult a KDNP színeiben, de nem jutott be a parlamentbe..."
soljanka
@Levendula: Vagyis a szokásos: jellemtelen, ingyenélő gazember volt minden rendszerben.
Hú, de irritált az első mutyisz uralkodás idején!
Jozefina
Nem letakarni kellene a szemét szemét, hanem egyszerűen a kezébe adni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.