Szerdán döntenek Erdősi Lászlóné illetve az MSZP-s Nyakó István kezdeményezte népszavazások sorsáról.

A Kúriának március 11-től számítva 90 napja lett volna megfontolni, hogy mi legyen a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási ügyekkel, de nem használják fel a rendelkezésükre álló időt, már szerdán kihirdetik döntésüket – írja a 444.hu.

A döntés kimenetele háromféle lehet. Ha elfogadják Erdősi Lászlóné népszavazási kezdeményezését, akkor megkezdheti az aláírásgyűjtést. Az is előfordulhat, hogy Erdősiné kérdését visszadobják és Nyakóét továbbengedik, illetve arra is van esély, hogy mindkét kérdést visszadobják, és újra be kell adniuk a kezdeményezéseket. 

Elérik-e céljukat a kopaszok?

Mint emlékezhetünk, február 23-án hajnalban 15-20, Kubatov Gábor fideszes pártigazgatóhoz köthető kidobó szállta meg a Nemzeti Választási Iroda épületét. A kopasz izomemberek fizikai erejükkel akadályozták meg, hogy az MSZP-s Nyakó István népszavazást kezdeményezzen a vasárnapi zárva tartás ellen, és lehetővé tették, hogy Erdősi Lászlóné illetve kísérője a saját kezdeményezésükkel beelőzzék az ellenzéki politikust.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Remélem, ennek az agyament kormánynak lesz annyi esze, hogy nem hajszolja bele az embereket a népszavazásba, és nem dob ki az ablakon 5 milliárd forintot, hanem meghajol a népakarat előtt, és önként, dalolva visszaállítja a boltok vasárnapi nyitva tartását.
rapier
Én ezt úgy olvastam, hogy Nyakót nem akadályozták, csak ott lődörögtek. Ráadásul Nyakó beadványát is elfogadták. Akkor miben is akadályozták őt?
RonaGyuri
Ártunk és qurmányunk egyelőre meg sem próbálta elcsalni a népszavazást, egyelőre sokadszor is gátlástalanul szabotálta. Mindegyik esetben ócska pofátlan trükkökkel, amit a derék NVI és NVB nem csak benyalt, de tevőlegesen segített. A Kúria meg lavírozik, még egyszer sem merült fel bennük a gondolat, hogy egy hozzáértőt is meg kellene kérdezni! =))
Egyébként a kopaszok csak eszközként szerepeltek!
human
@rapier: Persze, hogy nem akadályozták. Sőt ebben az országban 15 választópolgárból 13 kopasz és kigyúrt. Nem volt ebben semmi különös.
justhpeter
Most gondolkodom azon, hogy holnapra kopaszra nyíratom magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.