A DK a napokban derítette (perelte) ki, hogy a Pesti Srácok nevű propagandaoldalt a Rogán Antal vezette V. kerületi Önkormányzat az adófizetők pénzéből tartotta el.

A HVG szerint nem csak Rogánék pénzelték az oldalt. Fény derült ugyanis egy 1,3 milliós szerződésre, amit Kiskunfélegyháza városa kötött a Pesti Srácokkal. 

A várost Lezsák Sándor politikai formációjának polgármestere vezeti, és igencsak megdöbbentették a helyi közvéleményt múlt pénteki határozatukkal, mely szerint a város egymillió-háromszázezer forint értékben rendel PR-cikkeket a pestisrácok.hu-tól.

Az önkormányzat nem tagadja, hogy nem a saját ötlete volt PR-riportot rendelni a laptól, hanem annak kiadója kereste meg őket az ajánlattal. 

Dósa Bence, polgármesteri kabinetvezető a HVG kérdésére így felelt:

a városvezetés számára kiemelten fontos, hogy a helyi és térségi gazdaságfejlesztést célzó lehetőségek, események, programok minél szélesebb körben hírértékű vonzerővel bírjanak.

Költői kérdés: az önkormányzat miért nem a helyi sajtóorgánumokat használja erre a célra, és miért a hatékony reklámértékkel nem bíró pestisrácok.hu-val kötött zsíros szerződést?

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
A mi kutyánk kölyke! Egy kutya ez mind!
Desischado
@Mirabilis: Akkor ezért nem jön be napok óta! Sajnálom őket nagyon, jó kis oldal volt!
papa.49
Kell a zsozsót osztogatni a kontár,kurmány szócsövének))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.