Csoportosan elkövetett erőszakos nemi közösülés bűntette miatt jogerősen börtönbüntetésre ítélték Kiss Lászlót, a Magyar Úszó Szövetség elnökségi tagját, az úszóválogatott szövetségi kapitányát, Százhalombatta alpolgármesterét - derítette ki a Privatkopo.hu és a Fullank.com. A súlyos bűncselekményt 1961-ben,, két akkori úszótársával közösen követte el a világhírű sportvezető, aki - a bírósági ítélet szerint - harmadikként lelte örömét az akkorra már védekezésre képtelen, „elernyedt” testű fiatal nőben…

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
És ez pofázik Hosszú Katinka ellen... Nem hagyta magát? Vajon hányan lehetnek még a névsorban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Remélem a riói olimpiának számára lőttek.A legkevesebb,hogy lemond.
papa.49
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Á dehogy mond le a hazugovics ,,kérésére,, vállalja az olimpiát, vagy az olompinát, az utóbbit jó forrón kell magáévá tenni a pacáknak!!!
Pálinkafőző Rézüst
És ez pofázik Hosszú Katinka ellen... Nem hagyta magát? Vajon hányan lehetnek még a névsorban?
szaboria1
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem sokan csak megvoltak fenyítve, hogy nem mehetnek külföldre.
coni
Részemről nem örülnek annak ha a lányomat egy olyan ember oktatná úszásra aki egy elájult nőt erőszakolt meg... bármikor az életben.
Pálinkafőző Rézüst
@szaboria1: igen... :( + a sok el, és agyonhallgatott simogatás... Nem olllan semtömjénes pap ez a pali? Remélem a sértettek jelentkeznek...Bár a befenyítés dolgozik keményen...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.