Lukács Zoltán és Nyakó István szocialista politikusok már szerda reggel hat óra előtt megjelentek a Nemzeti Választási Irodánál – írja az Index.

Az épület aulájába már beengedték őket és a sajtót is, utóbbiak egy elkerített részen lehetnek, illetve fent a gangon. A portál szerint Lukács Zoltán folyamatosan körbejárja a Szabadság Kis Körét, és az időközben befutott Kunhalmi Ágnes arra biztatja, próbáljon valami versenypózt felvenni.

A szocialisták reggel hat óta az NVI-nél szobroztak – most nem voltak kopaszok

Fotó: HVG.hu

A szocialisták arra várnak, hogy a Kúrián döntenek Erdősi Lászlóné illetve az MSZP-s Nyakó István kezdeményezte népszavazások sorsáról, amelyek a vasárnapi boltbezárásról szólnak. Ha elkaszálják Erdősiné, esetleg mindkettőjük kérdését, akkor a szocialisták újra be tudják adni a népszavazási kezdeményezésüket.

Februárban ugyebár botrányba fulladt az egész procedúra a kopaszok miatt, most meglepő módon igyekeztek megelőzni a börleszket: a blokkoló órát egy sárga-fekete szalag veszi körbe, ennek a szélén lehet várakozni addig, amíg a Kúria döntése nyilvánosságra nem kerül.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Tök fölösleges, itt addig amíg Orbán van hatalmon csak arról lesz esetleg népszavazás amit maga a bonsai szarka kezdeményez!!!
eugen4402
Arany-drága szíveim, a kopaszokat ne az aulában keressétek.
A kopaszok már a spájzban vannak. Pontosabban benn az íróasztalok mögött, a hírközpontban, és a párnázott ajtók fedezékében... Döntési helyzetben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.