Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) nem tud Magyarországra vonatkozó konkrét terrorfenyegetésről – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában arra a lengyel sajtóhírre, amely szerint a CIA egy Budapest elleni esetleges akcióra figyelmeztetett.

A kormány megkereste a Központi Hírszerző Ügynökséget, de az nem erősítette meg a lengyel sajtóértesülést. A CIA-nak nincs információja konkrét támadásról – közölte Bakondi György.

A Rzeczpospolita című lengyel napilap hétfőn azt írta: az amerikaiak

márciusban arra figyelmeztették a lengyeleket, hogy Berlinben, Budapesten és Varsóban "fennáll a szervezett tömegrendezvények idején végrehajtandó párhuzamos támadások" veszélye.

Bakondi György elmondta: ha lenne konkrét fenyegetettség, akkor az Egyesült Államok figyelmeztetné Magyarországot. Hozzátette: Budapest rendszeresen kap információkat a tengerentúlról, a magyar hatóságok ugyanis aktívan részt vesznek a nemzetközi titkosszolgálati együttműködésben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát nem nagyon nyugtat meg, hogy ez az ember vigyáz a biztonságunkra, egykor a határőrségnél látható volt több példány is a fajtájából.
karma1
Na, kivancsi vagyok, hany napig engedik meg nyilatkozni ezt a nagyon okos biztonsagi foembert?
Nincs terrorveszely Magyarorszagon... Mert nekunk a CIA olyan, mintha az anyank es apank lenne egyszemelyben, nem hagy bennunket hulyen maradni, mindig megmondja a tutit, mert mi is besegitunk nekik, megmondjuk, hogy melyik rossz gyerek rosszalkodott, es akkor a CIA nekunk jokat mond...

nem hiszem el, hogy ma Magyarorszagon ilyen emberek vezeto helyen ulhetnek...
Toby
@nezelodo: Ez az idióta Oktondi nem ügyel fel semmire sem, egy második kósát csináltak belőle, de ehhez van affinitása ! A karám gondosan kiválogatja, hogy kikből, mikor és mekkora hülyét csinál, Oktondi még respektálja is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.