„Ez a beruházás pozitív példája az önkormányzat és a magántőke együttműködésének, hiszen egybevág a kormány szándékával, hogy lehetőség szerint olyan projektek valósuljanak meg, amelyek komoly innovációt hordoznak magukban és alkalmasak munkahelyteremtésre is” - mondta Gyimesi László, a Fidesz szegedi elnöke 2013 nyarán, amikor átadta a város vadasparkjában a Flamingo nevű új interaktív tájékoztató rendszert és egy játszóteret. Ez az a játszótér, amiről így 2016 áprilisában kiadott egy közelményt a Csongrád Megyei Főügyészség. Eszerint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága indítványozta két személy előzetes letartóztatását különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette miatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A fideszes bagatelizálás, ami a fideszes mentalitást szépen példázza:
"A beruházás a szegedi adófizetőknek egyetlen forintjába sem került, mert a projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg"

Tehát miért lenne baj az ha 185 milliót ellopnak, mikor az úgyis az EU pénze (amit Magyaroszgái fejlesztésekre szántak). Azzal persze nem dicsekednek, hogy 4 másik modern játszóteret lehetett volna építeni ennyi pénzből.
prime777
És ez kit érdekel?
A túlárazás is nemzeti,meg a lopás is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.