A törvények nem teszik lehetővé, hogy Kiss Lászlót elbocsássák úszó szövetségi kapitányi és alpolgármesteri állásából, mivel a szexuális erőszak elkövetése nem áll összefüggésben jelenlegi munkáival. Munkaügyi pereket nyer, ha kirúgják az 1961-ben történt szexuális erőszakra hivatkozva. Százhalombattán lakossági tiltakozást szerveznek mára, hogy segítsék a város vezetőit abban, hogy megvonják a bizalmat Kiss Lászlótól. Bárándy Péter jogász szerint az idő múlásával feloldozást nyerhet a bűnös.

Forrás: hrportal.hu
Feltöltő: hrportal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bzoli
Kissnek önmagától kellene eltakarodnia. De hiányzik a gerinc és a vér a pucából.
Aki Én
Én azt nem értem, hogy lehet egy büntetett előéletű személy alpolgármester?
verum
A mi mostani törvényeink és a mi mostani bíráink alapján el is hiszem, hogy pert nyerne ez a semmi alak.
szaboria1
Egyszerű nem kirúgni kell nyugdíjba kell küldeni elmúlt 65 éves nem kötelező alkalmazni.
sokanvagyunk
Csak nem azt akarja sugallni a cikk, hogy törvényesen bár, de erőszakot követ el a munkaadóján? :)
eszegfu
Ha Kissnek érvényes munkaszerződése van, akkor teljesen mindegy, hogy nyugdijas, vagy sem. Azonnali hatályu munkáltatói felmondást indokolni kell --- tehát az évekkel ezelőtti "erkölcstelenségre" nem lehet hivatkozni -- igy "munkajogilag" akár be is perelheti a munkáltatót a felmondási időre szóló bére, végkielégités és még akár valamilyen "kára" miatt is, melyet a munkaügyi biróság vélhetően meg is itél neki. Valami csak történhetett 55 évvel ezelőtt, amit eddig "meguszott" -- hiszen évtizedekig hagyták dolgozni, élni, sőt feltételezem a többi vezető is melléállt -- de most pánikszerüen le kellene mondania minden tisztségéről és igazán nyugdijba kellene mennie... szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.