"Gazemberek, tolvaj, senkiházi" – ezekkel a szavakkal "üdvözölte" Kovács Zoltánt a Kossuth téren tüntető Quaestor-károsultak mintegy 200 fős csoportja. 

A pórul járt befektetők azért demonstrálnak, mert a beígért kártalanításnak csak a töredékét kapták meg – írja az atv.hu.

A tüntetők minden képviselőt letámadtak, aki kilépett az épületből, a szitokzáport mosolyogva fogadó Répássy Róbert sem maradt ki a jóból: 

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Itt látszik csak bent a parlamentben van mersze beszélni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
A réparobinak már van gyakorlata a futásban, anno a Fletó felesége elől pucoltak, amikor a házuk előtt verték a nyálukat. Bezzeg most a dakotának még az utcáját is lezárják, Hatvanpusztán meg lepkehálóval fogják a drónokat, nehogy kiszagolja mikor fingik Európa megmentője.
A kopaszkovács meg álmélkodik a beszólások hallatán, hogy ennyien ismerik.
Jankó123
@verőce21: ma, 04:36
Rendben van, ne fizessék ki őket!
Viszont akkor azt a minisztériumot és azokat az önkormányzatokat se kártalanítsa az állam az adófizetők pénzéből, amelyek önként és örömmel beszálltak ebbe a pilótajátékba, hanem adják meg a lehetőséget a vezetőknek, hogy a saját pénzükből fizessék ki az okozott kárt!
Rendben?
:-)))
verőce21
@Jankó123: Úgy kellett volna csinálni. Nem megígérni, a teljes kártérítést kamatokkal, hanem ami marad a vagyonelemekből a felszámolás után.
egyvandor
@Jankó123: Beszálltak a köz pénzével. Mivel nem volt hivatalos, a hasznot zsebbe tették, a kockázatot a közre hárították. Kb ugyanaz mint a deviza hitelesek kedvezményes végtörlesztése, csak más jelmezben.
verőce21
Ez a sok "gazember, tolvaj, senkiházi" Quaestor-károsult! Miből volt ennek a sok cigányképűnek befektetni való pénze? Vagy csak 800.- Ft-os bérhőbörgők voltak?
kukac50
A Quaestor bedőlése napja után, azt hiszem másnap 3 ember nagy sport utazó táskával jött ki a Quaestor épületéből valamelyik Tv fel is vette Őket. Utána még két hétig nem vettek őrizetbe senkit. Lehet,hogy Rogánnnak vitték a jó befektetését?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.