Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt az Országházban fogadta a Magyarországon tartózkodó, amerikai kongresszusi képviselőkből álló kétpárti delegációt – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

A megbeszélésen – melyen részt vett Colleen Bell nagykövet is – áttekintették Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolatainak aktuális helyzetét – tette hozzá a sajtófőnök.

Amerikai delegációt fogadott Orbán a Parlamentben

Elmondta: a tárgyaláson az európai migrációs válsághelyzet kiemelt témaként szerepelt, ennek kapcsán Orbán Viktor Magyarország schengeni szerződésből fakadó kötelezettségeit ismertette az amerikai képviselőkkel; végül szóba került az ukrán válság is.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Jaj de jó,ahogy a pofánkba vigyorogva tárgyal a TERRORVESZÉLYES HELYZETÉBEN EZ A TEKNŐS VICCTOR a FIDESS-KERESZTÉNYEK ÁLTAL RABOSÍTOTT MIGRÁNSOK HELYZETÉRŐL-
Az ukrán válságdíjakról is szót ejtett???-halljuk melyik cége intézte és intézi az oda vissza utalásokat amiről a Lázár is beszélt!
Az ukrán nyuggerekkel,egészségbiztosítottakkal is előrukkolhatnának a jenkyknek...amennyit a korrupció ledolgozásán fáradozik a fityiss brancs-biztos nagyon demokratische fogadóképesebb lenne a Bell osztag.
human
Orbán két oldalán azok ápolók vagy szintén a delegáció tagjai?
justhpeter
Televágta rengeteg hazugsággal az amcsikat. Jó hogy a nagykövet nem múlt ki a röhögésben.
anti
Boldog lehet a törpe,volt nála is kisebb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.