Az akciós állami hitelből összeharácsolt Andy Vajna-tévé újabb mélységekbe érkezett: ezúttal időjárás-jelentés helyett készítettek valami egészen mást.

Horváth Szilárd recsegő fingásokkal illusztrálta, milyen is az, amikor fúj a szél. Hogy ezt viccnek szánták-e a műsorkészítők, vagy már ők is beletörődtek, hogy egy kalap szar, amit csinálnak, nem derült ki. Mármint számunkra kiderült, csak még a TV2 álláspontja nem ismert.

Frissítés

21:19 – Úgy tűnik, a csatorna megpróbálja eltüntetni a videót (a cikkünk elején volt látható, de már nem töltődik be, így egyelőre nem lehet visszanézni).
21:35 – Egy felhasználó jóvoltából a videó ismét látható, megmenekült a polgári Magyarország médiatörténeti alkotása.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kultúra kiüté a biztit))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sgyuri2003
Vajna hozzátette:
a TV2 a család televíziója lesz.
Céljuk, hogy a fő-, valamint a kábelcsatornák a család minden tagjának szórakozást és hiteles tájékoztatást biztosítsanak.
sgyuri2003
@varrólány: Az időjárás már ilyen. Esik, vagy fúj esetleg süt a nap, ellenben sohasem fingik. Erre csak a polgári és keresztény ( legalábbis ezek a férgek ezt hazudják magukról) TV2 időjárás jelentésben lehet részünk.
nemkati
@kiskondás: Biztos van, csak figyeld őket. Amikor azt hiszed, hogy olyan mélységekbe süllyedtek, hogy a Föld túloldalán, Új-Zélandon jönnek ki, akkor kiderül, hogy már rég egy másik bolygón járnak.
qxy
Holnap meg oda szarik az asztalra?Haladunk kérem haladunk Szarban vagyunk? vagy ez csak a szele?
Aki Én
@varrólány: Stílusosan szólva elég szar, mikor a fingot kell védeni. De örömmel látni, hogy ezt is megpróbáljátok.
varrólány
@Aki Én: Már nem is aktuális a téma mert naponta van valami botrányféle. Kulturális témákhoz történésekhez szinte alig van komment. Itt meg napokig szóval lett tartva a cikkel " kultúrközösség" Szóval kár erre a szó is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.