Az akciós állami hitelből összeharácsolt Andy Vajna-tévé nem csak ellenzékiek besározásában tündököl, de a "humorban" is beszáll a legalpáribb csatorna címéért folytatott küzdelembe.

Egyik időjárás-jelentésüket a műsorvezető, Horváth Szilárd telefingotta, de volt olyan is, ahol a vidéki embert gúnyolva kecskével való közösülésen kellett volna térdét csapkodva kacagni a művelt polgári közönségnek:

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@eugen4402: Kecske a hálószobában

Férj bemegy a hálószobába, hóna alatt egy kecske.
- Látod drágám, amikor fáj a fejed, ezt a disznót szoktam megdöngetni - mondja.
Mire a felesége:
- De hát ez nem is disznó!
- Asszony, nem hozzád beszéltem! DDDD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
Most már az következik a TV2-nél, hogy a fingás után valaki nyilvánosan bemutatja , hogyan kell összecsinálni magát. Elképesztő, de itt már nem beszélhetünk sem szinvonalról, sem szakmai hitvallásról. Most már tökéletesen értem, hogy miről beszélt Vuics Trvitkó.
Lackó50
Ha így haladunk, nemsokára megcsodálhatjuk Berki Krisztián vasalt heréit is.
egyvandor
fidesz kultúra. A nertársaknak ez a humor. Gondolom ahonnan hozták, ott is ritkaságba megy.
human
Hát ha ez kell a jobb oldali konzervatív kereszténydemokrata lelkületnek akkor nézzék. Bár jobban örülnék, ha nem közpénzből finanszíroznák, hanem azok pénzéből akik ezt támogatni szeretnék.
Cicamama55
Nem csodálom, hogy a valamire is adó munkatársak elhagyták a TV2-t. Ez a "celeb banda" tölt ki minden műsorukat, s hát a színvonal??? Pénz...pénz...pénz...Ezek reszketnek érte, s képesek cserébe mindenre...E színvonalhoz -ó mit mondok már-még a 8 általánosra sincs szükség, csak irdatlan hosszú nyelvre! Itt aztán előjön az igazi énjük. Okádék...Akik a Nagy Duettben is felléptek, hát szégyenletesek! Azt hittem, hogy pl. Keresztes Ildikó ennél többre tartja magát, de látszik, hogy van az a pénz...Minden kezdődő műsorsorozatot megnézek, illetve belenézek, lesz-e értelme követni. Megállapítottam, hogy ezt a csatornát el lehet felejteni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.