Gyűjtögetnek, hogy legyen mit, enni, inni vagy legyen miből utazni. Mély szegénységi képriport Budapest belvárosából. Körbenéztünk a vasazók világában. Van forgalom, pedig ma már egy hatalmas kád elszállítása sem nagy biznisz. Míg egy éve 70 forintot lehetett kapni egy kiló vasért, ma már csak 21-et. Pár száz, pár ezer forintot kapnak a gyűjtögetők, van aki vonatjegyet vesz, más kannás bort és van akinek ez az egyetlen bevétele. A telepen megfordult emberektől azt kérdeztük, mit hoz, mit visz. Többet is megtudtunk róluk.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Magyarország jobban teljesít!Jobban élünk! 1% csökkent az adó, nagy segítség a családoknak a családi kedvezmény (22 800-ból?) 10 milliót kaptunk lakás támogatást...Kik???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez a mocskos, rühes, embertelen parazita banda éljen meg 22800 ft-ból! Ha létezik az isten - de nem létezik! - akkor tudják meg, mi a szegénység!
kkalman
Hogy teljes legyen a kép, nem kapják meg a teljes összeget a vasazók, ami fel van tüntetve átvételi árnak. Állam bácsi erre is ráteszi az enyves mancsát, és SZJA-t vonnak belőle. A legszegényebbektől is elveszik amit el lehet venni.
1magyar
Én is azt kívánom ezen törvényhozóknak, akik a szociális juttatásokat 22-27 ezerre csökkentették, hogy soha ne jusson nekik több havonta!
De matolcsynak 5 millió kéne havonta.
zöldszem
@1magyar:Meg is lesz neki, és nem csak az 5 milla!
Toby
5-800 HUF-ért már olyan nemzethy, matyómintás kenderkötelet lehet kapni, hogy megszólal...az utolsó kívánság jogán ! Akár stadionokban is működik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.