Átfogó terror elleni akciótervet készített a Terrorelhárítási Központ a Belügyminisztérium részére. A Blikk információi szerint ebben megjelölik a veszélyeztetett területeket, bemutatnak egy esetleges támadás utáni forgatókönyvet és a megelőzésekkel kapcsolatos eddigi intézkedéseket.

A lap úgy tudja, a tárca feltérképezte, melyek a terroristák által kiemelten fenyegetett helyek. A listán van a paksi atomerőmű, az Országház, pályaudvarok, és vallási központok is. Ezek között szerepel az esztergomi bazilika, a budai várban található Mátyás-templom és környéke, de még a Pannonhalmi Főapátság is.

Templomokat is véd a merényletektől a TEK

A legfenyegetettebb helyszínek természetesen a közlekedési központok, mint például a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, a Keleti, Nyugati és Déli pályaudvar és a már nemzetközi légikikötőként funk­cionáló Debreceni Repülőtér is.

Mindezek mellett az eddigi terrorcselekmények azt mutatják, hogy az iszlám állammal szimpatizáló, önjelölt merénylők bárhol, bárkivel végezhetnek a legkülönbözőbb módon.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Két őrjárat között velük hordatják majd körbe a csengettyűs perselyt. Így legalább végeznek végre valami hasznos tevékenységet is. Nem az ország céljára, de a klérus legalább némi, önerőn kivüli bevételre tesz szert. Aki keveset vagy inggombot dob a zacsiba, annak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Menjetek fijjúg! Védjétek a templomokat, kápolnákat, meg minden ilyesmit,kiváltképp az esztergomi bazilika egyházi kincstárát védjétek némely itthoni maffiózó elől.Tényleg, megvan még a híres Mátyás kálvária, vagy már elvitte a cica azt is?
Nil
Vajon melyik templomot robbantatja fel a fidesz hogy indokolt legyen az őrzés?
eugen4402
Reformok nélkül nem élet az élet.
A templomokat kétezer évig az őrangyalok alakulatai őrizték, de őket most a déli határok megerősítése érdekében átvezényelte a Hadvezetés. A templom-védelem egyelőre a TEK nyakába szakadt, de a posta titkosítása, és a kézbesítők lőfegyverrel történő felszerelése után alighanem átkerül az ő feladatkörükbe. Végső soron az angyalok is "hírvivők" voltak, akár a mai postások...:-)
Draba
A zsinagógákat miért hagyták ki,kis rasszisták?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.