A vasárnapi boltzár eltörlése nagy presztízsveszteséget jelent a kormány számára, de ezzel a kormány kihúzta a szocialisták másik két kérdésének méregfogát – nyilatkozta az Origónak Kiszelly Zoltán politológus.

A szakértő szerint a kormány most jöhetett rá, hogy a boltbezárással leginkább a teherviselő középosztályt sújtották, akik között jelentős arányban vannak Fidesz-szavazók.

Kiszelly logikusnak érzi a döntést, mint fogalmaz:

A kormány így az egész népszavazás elé tudott menni, az MSZP három kérdése közül erősorrendben ugyanis ez volt a legfontosabb. A másik két kérdésre már egyáltalán nem biztos, hogy összegyűlik a 200 ezer aláírás.

A politológus szerint a döntés egyértelmű presztízsveszteség a kormánynak, de a választásokig még van két év, ami elég lehet arra, hogy a szavazók elfelejtsék a dolgot.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Sok mindenre ra kellett volna mar jonniuk eddig is, ha nem egymas hatsojanal tolongananak egy-egy nyalintasert, akkor mar lathattak volna ezt akkor is, amikor bevezettek...

Nem gondoltak vegig az internetadot, az utadot, a KLIK-et, most ezt a boltbezarast...
Meg maffiozonak is dilettansok...
rapier
Ez biztosan presztizsveszteség a Fidesznek, amit a szocik meg fognak lovagolni. Viszont nem olyan nagy győzelem mint gondolják és valóban elbukott volna a szavazáson! A másik kettőre szerintem sem fog összejönni a 200.000 aláírás. Na az meg a szociknak lesz nagy pofon!
Aki Én
Amit ezek művelnek, azt épeszű ember nem felejti két év alatt.
RonaGyuri
presztizsveszteség? A hívek még azt is elhiszik, hogy így akarták, a többieknél meg már régen nincs nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.