Rogán Antal propagandaminiszter bejelentette: lőttek a vasárnapi zárva tartásnak. Hogy a döntés hátterében mi van, azon nem kell gondolkodni, az előterjesztő sem titkolózik. A Fidesz némiképp váratlanul megijedt a szocialisták által kezdeményezett népszavazás lehetséges hatásaitól. Jó-jó, de akkor most megfutamodott Orbán Viktor, vagy bölcs stratégiai döntést hozott? Én utóbbira szavazok, a netadós mozgalmak fellángolásakor sem láttam másként. Akkor is bejött az orbáni húzás: a tervek visszavonását követően elerőtlenedett az utcai ellenzék. Hasonló kísérlet történt amúgy egy-két hete, amikor az oktatásügyi tiltakozások hatására a Klik megszüntetéséről határoztak. Hogy a boltzár kiiktatása mennyi hasznot hoz a Fidesz-konyhára – ki lett-e húzva a szocik méregfoga –, ez idő szerint azt sem tudhatjuk. Az azonban valószínű, hogy a kezdeményezést átvették Orbánék, akik – ahogy be is vallják e szándékukat magabiztosan – nagy erőkkel iparkodhatnak visszatolni az érdeklődés homlokterébe a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Szégyen a futás, de hasznos!!! Meg se kellene állnia Putyin ölelő karjáig!!! Tetű banda ez még csak a kezdet!!! Veszitek a lapot ugye???
Mangu
@Jozefina: Olvasd már el a cikket is. Annak lenne csak értelme, ha rendkívüli országgyűlési képviselői választást sikerülne kiíratni mielőbb, de ez csak ábránd. Veszed a lapot, ugye?
papa.49
@Jozefina: Elszaladt Izraelbe, mert a FÜGGÖNY épp mosásban vam ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.