Az Origo információi szerint a vasárnapi boltbezárás eltörlésével kapcsolatos kormányülésen elhangzott:

az állásával játszik az a fideszes miniszter, aki nem támogatja kedden a kormány előterjesztését a vasárnapi boltzár visszavonásáról.

Aki tartózkodni merészel, szintén megütheti  a bokáját.

Orbán Viktor parancsa csak a fideszes miniszterekre vonatkozik, ellenkező esetben az összes KDNP-s tárcavezető repülne, hiszen a kereszténydemokraták két vezető politikusa, Semjén Zsolt és Harrach Péter bejelentette:

a KDNP képviselői tartózkodni fognak, és kitartanak a boltzár mellett. (Sőt, bővíteni is szeretnék, de erre végképp semmi esély nem látszik.)

A miniszterelnök a Fidesz-frakció tagjaitól is fegyelmet vár, saját véleménye csak annak lehet, akié egyezik a kormányfő álláspontjával.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@eszegfu: "Görbe tükörnek" szántam, amolyan szatíra félének. Komolynak akartam feltüntetni a komolytalant, de Te nem ugrottál be, mivel tájékozott voltál a témában. Szoktam ilyet. :-) Lehet, hogy túl sok South Park-ot nézek. :-)
eszegfu
@moiszikf: Igy már világos, hogy a 2 hsz-d miért is tünt nekem egymásnak "ellentmondónak". Ha kérhetlek, legközelebb jelezzed azért...kösz.
moiszikf
@eszegfu: Nem tudom megígérni, hogy "jó" leszek. :-)
moiszikf
@eszegfu: Ui.: Muszáj valahogy kiélnem a csibészkedési vágyamat, mert cikket beküldeni már vagy egy éve nem engednek.
eszegfu
@moiszikf: Hát akkor Neked nagyon nagy a "vétked"...szerinted "megérdemelted"... ugy őszintén? Mint ahogy Téged sem, az ilyenfajta "munkásságodat" sem ismerem, igy nem is lehet véleményem...ezért kérdezem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.