Súlyos alapjogsértéseket és komoly hiányosságokat tárt fel az alapvető jogok biztosa hivatalból lefolytatott vizsgálata során egy a budapesti Szent Imre kórház pszichiátriai osztályán szülő nő ügyében.

Forrás: csaladinet.hu
Feltöltő: SzabolcsNet
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Borzalmas dolog, de azt kellene felelősségre vonni, aki az igazi bűnös!
Az embertelen bánásmód mögött embertelen körülmények vannak. Mert hiányoznak szakokrvosok, szakápolók, felszerelések.
A túlzsúfoltság abból van, hogy a pszichiátriai intézetek bezártak, átlag kórház nem tud felelősen ellátni pszichésen beteg embert, a meglevő pszichiátriai osztályok meg nem kellően felszereltek.
Hogy meghalt egy újszülött, annak a bűne,aki egészségügy helyrehozatala helyett stadionokat épít, meg a saját Várba való flangálására herdálja az ország milliárdjait!
Miközben emberek sínylődnek és halnak a rossz körülmények miatt és ahelyett, hogy az eu-s pénzekből jóléti államot épített volna, élhetetlenné teszi az országot a saját sleppjét meg kőgazdaggá teszi.
emerencia
@verum: Sima kórházi pszichiátriai osztályon is előfordul, hogy lekötözik a beteget, ha kiderül, hogy rossz gyógyszert adtak neki és ezért nem sikerült elaltatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.