Az egyházak és a civil szervezetek komoly értéket teremtenek és sokat tesznek a közösségért, ezért a kormány kiemelten kezeli a támogatásukat – közölte a Emberi Erőforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára keddi veszprémi sajtótájékoztatóján.

Soltész Miklós egy gyermekeknek szóló jótékonysági rendezvény után kifejtette: ezt a támogatást jelzi, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pályázatán Veszprém megyében ebben az évben 143 civil szervezet nyert, összességében mintegy 143 millió forintot.

Hozzátette: a megyeszékhelyen 68 civil szervezet kapott támogatást, összesen 83,5 millió forintot; a római katolikus egyház 17 programja 48 millió forinthoz, a református egyház 13 programja pedig 15 millió forinthoz jutott a megyében. A katolikus egyház 12 programja az épített örökség védelmére és új építmények létrehozására kapott támogatást, öt program pedig közösségi célú rendezvények szervezésére.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Na, közelítsd anyádhoz, te pöcs, vastagon leszarjátok a valódi civilek véleményét, meg sem kérdezitek őket, a felcsúti karikalábú hibbant dönt mindenben és minden téren, mégis mire vered a taknyodat - te pöcs ?
nevemnick
Az igazi civilek értékteremtését a kormány eszement intézkedései, támadásai az eu-s és a norvég pénz megszerzése érdekében a földel egyenlővé tette. (pl. Kishantos)
Az egyházak értékteremtéseiről meg ne is beszéljünk...(Veres András szombathelyi megyéspüspök. „Én legalábbis nem hallottam senkiről, aki vasárnap éhen halt volna, mert nem tudott élelmiszert vásárolni")
Cinikus megjegyzés...
Tádé
Soltész!
Nem kellene neked, meg a semjén vezette senkiháziaknak belepofázni.
A keresztény vallás mögé bújik!
Meggyalázzátok. Az Egyházat és mindent ami szent.
Undorító gyülevészek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.