Az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára szerint a sztrájkra készülő minden iskolában meg kellene oldani a gyerekfelügyeletet, ez lenne az érdeke a diákoknak és a szülőknek is. 

Rétvári Bence szerda reggel az M1 aktuális csatornán a pedagógus-demonstrációval kapcsolatban azt mondta, eddig – a köznevelési kerekasztal munkájával párhuzamosan a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) 25 pontos követeléséről is tárgyaltak, de az érdekképviselet bejelentette a sztrájkot, innentől pedig az elégséges szolgáltatásról folyik a vita.

Rétvári Bence hozzáfűzte, nem tudni, hogy az eddigi eredményeket elértnek tekintik-e, vagy sem. Szerinte sztrájkolni mindenkinek van joga, de senkinek nincs joga a gyerekek életét ellehetetleníteni, ezért kell a felügyeletet és étkeztetést minden iskolában megoldani.

Az államtitkár jelezte, hogy egy 2013-as megállapodásban a PSZ lemondott a munkabeszüntetés jogáról bizonyos változtatásokért cserébe.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Szóval Gallóné lemondott a sztrájk-jogról...Hát ez óriási. :) :) és Gallóné még mindig "pozicióban " van.:) :) :) :) :) Jól tud egyeztetni.. :) :) :) :) Biiiirkááák.
papa.49
@Clavigo: Itt az ok, hogy miért olyan ,,szőrmentén,, történik itt minden!!!
Clavigo
@papa.49: Így van. A pedagógusok ( Édes Viktor masszív szavazó bázisa,anno ) megcsókolhatják kegyes Uruk dagadt s,egg.ét...Gallóné majd közvetít-kézbesít.
papa.49
@Clavigo: Ez a spiné a Gaskó női változata, legalábbis szerintem!!!
papa.49
Egyébként meg a kisbence ne aggódjon bízza ezt olyanokra akik tudnak segíteni, ők eddig csak azt bizonyították, hogy csupán a ,,MŰKÖDŐ VALAMIK SZÉTVERÉSÉHEZ ÉRTENEK, DE AHHOZ PISZKOSUL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.