A kormányfő kedden este vacsorára volt hivatalos a kancelláriaminiszter hódmezővásárhelyi otthonába. Állítólag az éjszakát is Lázár otthonában töltötte – írja a vasarhely24.com.

A portál úgy tudja, hogy a kormányfő egy baráti vacsorára volt hivatalos a miniszter hódmezővásárhelyi otthonába. Orbán Viktor az éjszakát is a Miniszterelnökséget vezető miniszter házában töltötte, ahonnét szerdán délelőtt a Vajdaságba utazott tovább szerda délelőtt.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vajon mi a f@szomnak is utazgat a Vajdasagba - igaz, most adott nekik egy kalap penzt -, szoval orban basi, nincs neked eleg dolgod idehaza?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Jankó123: Még nem ültek együtt, hamarosan bepótolják. Szerintem most nem volt izzadás, megbeszélték, hogy milyen lesz majd a közös-ülés! Na, akkor lesz csatakosra izzadt férfitest egy rakáson, csak nem Hódmezővásárhelyen!
Lackó50
Na ennek a puszizkodásnak nem hiszem, hogy jó vége lesz. Pár napja még azt mondta a nagyvezér, hogy aki nem szavaz, az az állásával játszik és most meg egymást ölelgetik. Itt a háttérben komoly susmus folyik.
Desischado
Szerintem is taktikai megbeszélés volt, hogy hogyan tovább a rablással. Hogy szakadt volna rájuk a mennyezet!
papa.49
@Desischado: A ,,szép szál,, tektökök tartották a mennyezetet))))))))))))
bence
@Lackó50: ! Elosszák maguk között ami még megmaradt az országból !
Lackó50
Nekem nagyon kezd hasonlítani az orosz modellre Putyin - Medvegyev páros. Lázár most picit ellenkezik, megjátszva, hogy ő majd közelebb áll a néphez és a következő választásnál nem lennék meglepve, ha ő lenne az új Orbán. Aztán minden megy a régiben. Ezek meg váltogatják egymást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.