Pert vesztett a jelenleg állami hirdetésekkel, korábban Rogán Antal önkormányzata által milliókkal tömött Pesti Srácok a Jobbikkal szemben.

Erről a párt számolt be. Közleményükben azt írták, a Fővárosi Törvényszék első fokú ítéletében helyreigazításra kötelezte a pestisracok.hu portált, mivel Vona Gáborról, a Jobbik elnökéről valótlanságokat terjesztett.

A Fidesz lapja a ripost.hu nevű szennyportál cikkét vette át, melyben arról „értekeztek”, hogy Vona Gábor többek között Haynau tisztelője, valamint megveti az 1848-49-es magyar szabadságharc hőseit

– írták és megjegyezték: a Pesti Srácok semmivel sem tudta bizonyítani a cikk valóságtartalmát, így a bíróság elmarasztalta őket.

A Jobbik Ómolnár Miklós Ripostja ellen is pert indított, ám a lap képviselői a második tárgyalásra sem "mertek eljönni, hogy hazugságaikért felelhessenek".

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Le kellene cserélni már ezt a Habonyt valami kevésbé drogozó és kevésbé vállalhatatlan fickóra, mert ez már egyre meredekebb tanácsokat ad.
leszúrt rittberger
"Haynau tisztelője" Itt tart a politika meg a csicskaújságírás?

Mikor megyényi földeket, milliárdokat lapnak szét, akkor egy újságnak az a mondanivalója, hogy "igen, de te meg Haynau tisztelője" vagy? :DDD
Toby
Sopasch, kedves "Pesti hülyegyerekek" és ökörkarám !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.