A Kubatov-listák és aláíró pulpitusok pártja szerint okafogyottá vált és törvénytelen politikai adatgyűjtés az MSZP által folytatott aláírásgyűjtés.

A Fidesz-frakció ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Tóbiás József, az MSZP elnöke szerdán közölte: pártja azért gyűjt aláírásokat a vasárnapi boltzárról kezdeményezett népszavazáshoz, mert nem hisz a Fidesznek. Hozzátette,

azért kell aláírásokat gyűjteniük, hogy eszébe lehessen juttatni a miniszterelnöknek: a társadalom többsége szabadon akar dönteni a saját hétvégéjéről.

A Fidesz szerint viszont Tóbiás József magyarázkodása "hazug és átlátszó". Az MSZP olyan dolog ellen gyűjt aláírást, ami már nincs. A vasárnapi boltzárat a parlament már eltörölte, az aláírásgyűjtés okafogyott, egyedüli célja a törvénytelen politikai adatgyűjtés – olvasható a közleményben.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgyuri2003
Nincs okafogyott aláírás gyűjtés. Mert a kopasz haver néni is meglevő állapot fenntartására akart aláírást gyűjteni. Akkor nem hallottam , hogy okafogyott és hogy adatokat akar gyűjteni.
Ha adatgyűjtés lenne a cél rra a másik két kérdés is alkalmas lenne.
És persze értem én a fidesz félelmét , mert a kubatov lista keletkezésének a története még élénken az emlékezetükben van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@Szókrakész: Segítek. Nézd meg ezt a videót és ha még ez után is azt mondod, hogy a szocik aláírásgyűjtése kubatov-listázás akkor lelked rajta.
vimeo.com/55694118
human
@Szókrakész: Erre varrj gombot apám. Remélem ezek után világos, hogy mérföldkő különbség van a kubatov-lista és a szocik aláírásgyűjtése közt.
"Azt állítom, hogy név szerint ismertünk minden olyan embert, aki elment szavazni és nem a Páva Zsoltra szavazott. Név szerint ismertük. Tehát meg tudom most mondani a városban, hogy kik azok a komcsik akik egyébként elmennek szavazni és nem a Pávát vagy a fideszt támogatják."
www.youtube.com/watch?v=kCMhmdD96wY
human
@human: jav: mérfőldkő helyett fényévnyi :)
nusika
A kopaszok történetére a fideszesek nem nagyon reagáltak, nem voltak felháborodva.Az MSZP az aláírásgyűjtést még korábban elkezdte, mint ahogy a kormány csődöt mondott a botbezárással kapcsolatban. Amit elkezdtek, fejezzék is be, mert Orbán mindig mást csinál, mint amit mond!
human
@Szókrakész: A hangfelvételt végighallgattad? Az a legdurvább.
Egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen adatokat tudnak a szocik összegyűjteni, ami aggályos számodra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.