Ismét megpróbálták megizzasztani a nyomozók Galambos Lajost, sőt hamarosan hazugságvizsgálatnak is alávetik majd – írja a Blikk.

A lap a kihallgatás után érte utol Lagzi Lajcsit.

Megpróbáltam a legjobb tudásom szerint válaszolni a kérdéseikre, de semmi újat nem tudtam mondani. Hiába a videofelvétel, a jó zsaru–rossz­ zsaru-módszer, olyat nem tudok elmondani, amit nem tudok, vagy amiben nem vettem részt

– mondta, akit ezután a lap információi szerint hazugságvizsgálóval akarnak tesztelni.

Alávetem én magam bárminek, ha az szolgálja az igazság kiderítését. Természetesen vállalom a poligráfot is

– mondta a zenész, aki elárulta, hogy a még szeptemberben lefoglalt mobiltelefonját megvizsgálják, jobban mondva azt közölték vele, hogy a benne lévő adatokat le fogják fényképezni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Orsóst miért nem vizsgálják így? Ja hogy kiakadna a műszer?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
@karma1: Ja meg még egy 40 éves lízingre vásárolt Wartburgja van, amit még mindig törleszt havi 120 ezer Ft-tal!
eugen4402
Talán először készítenek egy fotót arról, ahogy a füléhez tartja a mobilt. Aztán szétszerelik a készüléket, és az alkatrészekről is csinálnak néhány felvételt. Nagyon ravasz fickó a Galambos, ki tudja, hátha ezzel sikerül úgy összezavarni, hogy ijedtében azt is bevallja, ő puffantotta le Ferenc Ferdinándot...
Főlökött
Bocsika, de a 98' évi XIX törvényben, nem az vagyon írva, hogy bárkit - bármikor hazugságvizsgálatnak vethet alá a hatóság, hanem az szerepel, ha beleegyezik ! Lássunk csodát :

"180. § ...
(2) A gyanúsított beleegyezése nélkül a vallomása poligráf alkalmazásával nem vizsgálható."

Tehát, ha nem együttműködő és elzárkózna a vizsgálattól, amely vizsgálat eredménye is kétséges, mivel a bíróságnál nem mérvadó az eredmény és valjuk be, vannak jó ügyvédei is, ezáltal a poliggráfos vizsgálatukkal mehetnek a sunyiba...
Volt egy cikk, a nagy semmiről, hogy csak foglalja a helyet.
Főlökött
Ugyanannyira mérvadó a végeredmény, mint a kutyás szagminta egyezés esetén. A 0-val egyenlő a bizonyítási súlya, de ha az elkövető - vélt elkövető, megtörve ennek hallatára nem tesz - tenne beismerő vallomást, sokra nem jutnak vele. Vélelmezem trombitásunk idegei stabilak, védelme szikla szilárd, így értelme van :
Egy dologra jó ez az egész, több lesz a papír és a biztosan kifizetendő bűnügyi költségek is növekednek, nem kevéssel. Na erre jó.
Mobil123
Hullákat találtak a kertjében vagy mit??? Ez már röhejes!
bence
@vadnarancs: ! Rá tapintottál a lényegre ! Pedig nála aztán lenne mit !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.