A hatvanpusztai majorság mellett egy másik rezidencián is eltűnhet a nyilvánosság elől Orbán Viktor, ha úgy akarja.

Újabb Orbán-Mészáros-villára bukkantak

A Magyar Narancs szerint az alcsútdobozi Rézhegyen egy örökpanorámás, gyönyörűen kialakított nyaralóban is látták már többször Orbán Viktort és feleségét a helyiek.

A házat a földhivatali nyilvántartás szerint

Mészáros Lőrinc vásárolta meg évekkel ezelőtt, majd a 3800 négyzetméternél valamivel nagyobb telek és rajta az épület 2013-ban adásvétel útján Orbán Győző birtokába került.

A Magyar Narancs úgy értesült, a nyaraló környékét legalább négy kamera pásztázza.

Újabb Orbán-Mészáros-villára bukkantakOrbán Győzőt még nem látták itt, de a miniszterelnököt és Mészáros Lőrinc embereit már megpillanthatták a kíváncsi szemek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ez a Rézhegyen terül el, elég snassz helyen. Keressétek meg azt a palotát, ami az Üveghegyen is túl van. Oda most vesznek fel kurtafarkú kismalacokat túrómesteri munkakörbe...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
@dr. prédikátor: " A sintérsanyával vettek szigetet közösen az Adrián!"
Na igen.
Én is arról kérdeztem egy másik hírnél.
justhpeter
Orbán maga mondta a Parlamentben, hogy ő egy csóró. Az újság megírta, hogy még az erdőgazdaságok vezérei is többet keresnek mint ő. Nem is értem, miért nem sztrájkol ?
csipetke
Ezeknél úgy röpködnek a milliárdok,mint az aprólegyek eső előtt.Pénztáros-nem stróman lölő fizette az orbán-pereputty 3 milliárdos adósságát,és ez is csak egy eset a sok közül,ami kitudódott.Teljesen nyilvánvaló,hogy a pénztárosnál felhalmozott milliárdok tulajdonosa orbán.Amikor az éves vagyonbevallást írja,hogy röhöghet magában,mikor beírja a 700 ezer ft megtakarítást,és a nemtom hány milliós adósságot.Ehhez képest 1-2 villa itt-ott-amott,csak aprópénz.És akkor még nem esett szó a nemzeti töklámpás vejkó által összelopott-csalt nem kis vagyon.
evacica
Sikeresen szétlopják az országot! Remélem eljön még az elszámoltatások napja, és visszakerül a néphez ami az övé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.