A hatvanpusztai majorság mellett egy másik rezidencián is eltűnhet a nyilvánosság elől Orbán Viktor, ha úgy akarja.

Újabb Orbán-Mészáros-villára bukkantak

A Magyar Narancs szerint az alcsútdobozi Rézhegyen egy örökpanorámás, gyönyörűen kialakított nyaralóban is látták már többször Orbán Viktort és feleségét a helyiek.

A házat a földhivatali nyilvántartás szerint

Mészáros Lőrinc vásárolta meg évekkel ezelőtt, majd a 3800 négyzetméternél valamivel nagyobb telek és rajta az épület 2013-ban adásvétel útján Orbán Győző birtokába került.

A Magyar Narancs úgy értesült, a nyaraló környékét legalább négy kamera pásztázza.

Újabb Orbán-Mészáros-villára bukkantakOrbán Győzőt még nem látták itt, de a miniszterelnököt és Mészáros Lőrinc embereit már megpillanthatták a kíváncsi szemek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ez a Rézhegyen terül el, elég snassz helyen. Keressétek meg azt a palotát, ami az Üveghegyen is túl van. Oda most vesznek fel kurtafarkú kismalacokat túrómesteri munkakörbe...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vadnarancs
Jó hírem van, ez nem az első villa és nem is az utolsó! Az Adrián is érdemes lenne körbenézni, lehet, hogy 1-2 sziget is magyar tulajdonban van már...
volvós
@vadnarancs: ...lehetöleg lakatlan sziget legyen !!!
eugen4402
Ez a Rézhegyen terül el, elég snassz helyen. Keressétek meg azt a palotát, ami az Üveghegyen is túl van. Oda most vesznek fel kurtafarkú kismalacokat túrómesteri munkakörbe...
magyarbakancs
Nem mindegy,hogy mije van?
Eltudod venni tőle arra hivatkozva,hogy nem tisztességesen szerezte?
Nem.
Akkor mit tépik itt a szájukat az újság írók?
Nem ezzel kellene foglalkozni van ennél kardinálisabb kérdés,hogy mije van a géniusznak.
mariaberta
@vadnarancs: Ugyan már, miket nem gondolsz, hiszen ő nem volt és ma sem vagyonos ember,,, Megmondta,,, honnan lenne itt-ott villája szegénynek, hacsak nem evőeszközként működő villára gondolsz?
levarosbukta
Ez a Lőrincz egyre rosszabbul néz ki, nagyon sápadt ezen a képen talán már kezdi kapisgálni mibe vitte bele a cimborája.
dr. prédikátor
Ez még csak a rézhegy csúcsa, de mi van az Adrián, Erdélyben, A sintérsanyával vettek szigetet közösen az Adrián!Erdélyben panzió, több 10 hektár erdő, stb!!!
prime777
@dr. prédikátor: " A sintérsanyával vettek szigetet közösen az Adrián!"
Na igen.
Én is arról kérdeztem egy másik hírnél.
justhpeter
Orbán maga mondta a Parlamentben, hogy ő egy csóró. Az újság megírta, hogy még az erdőgazdaságok vezérei is többet keresnek mint ő. Nem is értem, miért nem sztrájkol ?
csipetke
Ezeknél úgy röpködnek a milliárdok,mint az aprólegyek eső előtt.Pénztáros-nem stróman lölő fizette az orbán-pereputty 3 milliárdos adósságát,és ez is csak egy eset a sok közül,ami kitudódott.Teljesen nyilvánvaló,hogy a pénztárosnál felhalmozott milliárdok tulajdonosa orbán.Amikor az éves vagyonbevallást írja,hogy röhöghet magában,mikor beírja a 700 ezer ft megtakarítást,és a nemtom hány milliós adósságot.Ehhez képest 1-2 villa itt-ott-amott,csak aprópénz.És akkor még nem esett szó a nemzeti töklámpás vejkó által összelopott-csalt nem kis vagyon.
evacica
Sikeresen szétlopják az országot! Remélem eljön még az elszámoltatások napja, és visszakerül a néphez ami az övé!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.