A Demokratikus Koalíció elnökségi tagja arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy számoljon el saját és családja vagyonával.

Kerék-Bárczy Szabolcs csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján a Magyar Narancsra cikkére hivatkozva azt mondta, a kormányfőt nem csak azon a hatvanpusztai majorságon látják rendszeresen feltűnni, amelyiket Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester cége bérel a miniszterelnök édesapjának egyik vállalkozásától, de egy alcsútdobozi nyaralóban is, amely "papíron" Orbán Győzőé. Orbán Viktor, ha kérdezik, "széttárja a karját", hogy neki se strómanja, se vagyona nincsen, ugyanakkor rokonai, barátai, családtagjai rendelkeznek nagy értékű vagyontárgyakkal, és a kormányfő ezeket használja – mondta.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Szíjjártó óta tudjuk, hogy ezeket a becsületes embereket a családjaik tartják el, finanszírozzák. Ebből is látszik, hogy nem jó üzlet a politika, nem lehet keresni vele.
Ezért aztán gondolkodó ember nem is megy politikusnak, még a végén azt találják mondani: ingyenélő lúzerek, annyit érnek, amennyiük van.
Ezek szerint semmit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Szerintem igenis el lehet, és el is kell számoltatni, mert amit eddig tettek az TÖRVÉNYTELEN!
kukac50
Az egész Fideszes bandát el kell számoltatni 6 évre visszamenőleg!
Mennyi pénz folyt be az államkasszába mit mire kinek hova költöttek?
Jozefina
Az EU bíróságon kellene elszámolható! Vág egy független rögtönítélő bíróságának!!! Elszámoltatás, vagyonelkobzás, börtön, így sorrendben.
bence
@namihami: ! Na pont azért kellene vele is azt a módszert bevetni amit ő az előző kormánypártiakkal , hogy mielőtt megneszelné az elszámoltatását , már hajnalban elvezetni bilincsben kötőszáron , és amíg az ügye le nem zárul börtönben töltse az idejét !
Borsodi
Már ideje volna ,de csak a duma megy.Ebben az országban mindenki vak,és süket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.